24 شهریور 1398

اعلام برنامه هفته گذر از دبیرستان به دانشگاه و اردوی ویژه دانشجویان پزشکی ورودی 98/ ثبت نام حضوری 31 شهریور در دانشکده

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
 جزئیات ویژه برنامه هفته گذر از دبیرستان به دانشگاه و اردوی ورزشی ویژه دانشجویان پزشکی ورودی 98 دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد و طبق برنامه پذیرفته شدگان پزشکی باید 31 شهریور برای ثبت نام حضوری به دانشکده پزشکی مراجعه کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،
طبق برنامه اعلام شده، پذیرفته شدگان رشته پزشکی باید روز یکشنبه 31 شهریور برای ثبت نام حضوری و شرکت در ویژه برنامه هفته گذر از دبیرستان به دانشگاه، در دانشکده پزشکی حضور یابند.
هفته گذر از دبیرستان به دانشگاه با هدف کمک به دانشجویان جدیدالورود و تطبیق سریعتر آنان با شرایط جدید تحصیل در دانشکده پزشکی،  در روزهای ابتدایی ورود به دانشگاه اجرا می شود.
آشنایی دانشجویان با محیط دانشگاه و دانشکده پزشکی، آشنایی دانشجویان با مسؤولین دانشکده، آشنايي با همکلاسی های جدید و افزايش آگاهي دانشجويان درموردکوریکولوم درسی، تقویت روحیه نشاط و شادابی در بدو ورود به محیط جدید و آغاز بهتر سال تحصیلی، ارتباط صمیمانه مسؤولین دانشکده پزشکی با والدین دانشجویان جدیدالورود، اطمینان‌بخشی و کمک به کاهش نگرانی والدین از جمله اهداف برگزاری این دوره است که از سال 90 در دانشکده پزشکی اجرا می شود.

برنامه هفته گذر از دبیرستان به دانشگاه

منبع:پورتال دانشکده