امروز : چهارشنبه 23 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

كميته طب انتقال خون بيمارستان ضيائيان

درابتدا جلسه دکتر انوری ضمن خوش آمدگویی به دکتر مریم قربانی، فوق تخصص کلیه بعنوان پزشک ارشد هموویژلانس  با اشاره به جایگاه کمیته ها در بیمارستان ها گفت:کمیته ها در واقع مجالس بیمارستانی بوده  که در جهت تحقق اهداف بیمارستان در تدوین برنامه ریزی استراتژیک نقش مهمی ایفا می کنند. وی تصریح کرد: در جلسات کمیته ها برای ارتقاء کیفیت خدمات بیمارستان، شناسایی مشکلات و موانع موجود در بیمارستان، کنترل هزینه های بیمارستان با حفظ کیفیت ارائه خدمات بالینی، ارائه راهکار های افزایش رضایت مراجعین و سایر موارد دیگر تصمیم گیری کارشناسی انجام  می شود. درادامه مریم بهزادی فرد، كارشناس بانک خون و دبیر كميته يادشده،  گزارشی از مصوبات جلسه گذشته بیان کرد و سپس درخصوص سنجه های جدید اعتباربخشی بانک خون مرتبط به پرستاری، گزارش عارضه بیمار و سایر موضوعات مرتبط بحث و بررسی کارشناسی انجام شد.این كميته با حضور دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستا، دکتر قربانی رئیس جدید هموویژلانس، رقيه عابدي مدیر پرستاری و سایر اعضاي كميته در 17 آبان  95 در سالن اجتماعات بیمارستان ضیائیان تشکیل شد.

منبع:پورتال دانشکده