امروز : سه شنبه 27 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بیمارستان، دکتر قربانی، مسئول فرهنگی، علیجانی، مسئول رسیدگی به شکایات، مهری، دبیر کمیته، کاکاوند، پرستار خوشامدگویی و جفائی، مسئول روابط عمومی و امور رفاهی بیمارستان بهارلو روز چهار‌شنبه 29 دی ماه سال 95 در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.ابتدای جلسه، مصوبات جلسه قبل پیگیری و گزارش‌های مربوطه ارائه شد.سپس در خصوص صدور جواز دفن و رضایت وبرائت نامه،  اقدامات لازم در خصوص برگزاری مراسم روز پرستار ودهه فجرصحبت شد.در ادامه گزارش 3 ماهه بررسی شکایات ورضایت سنجی 3ماهه سوم سال ارائه و اقدامات لازم مصوب شد.در این کمیته پیگیری روند تشویق کارکنان خوش‌برخورد در راستای اجرای طرح صیانت از حقوق شهروندی، طرح ناب، پرستاران و سایر کادر درمان نمونه و تقدیر از آنان در جشن روز پرستار و دهه فجر مطرح شد.

منبع:پورتال دانشکده