امروز : پنجشنبه 23 مرداد 1399 Rss | صفحه اصلی دانشکده

دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
 به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از مهر، دکتر پروین پاسالار، در دیدار با مدیران کروناروایت، ضمن ارزشمند خواندن ثبت اسناد مربوط به جانفشانی‌های جامعه بهداشت و درمان در مقابله با کرونا، برای همراهی با این پروژه اعلام آمادگی کرد و مشارکت در برگزاری المپیاد علمی دانشجویان پزشکی در بخش «کرونا به روایت علوم انسانی» را نقطه عزیمت این همراهی دانست.

در این دیدار، مسعود حبیبی معاون اجتماعی و پارلمانی سازمان نظام پزشکی و محمد کیاسالار دبیر کروناروایت، اهداف و برنامه‌های رویداد «کروناروایت» را تشریح کردند.
سپس علیرضا منجمی دبیر کمیته علمی حیطه علوم انسانی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی و حمیدرضا نمازی مدیر بخش کرونا به روایت علوم انسانی در مجموعه کروناروایت، پیشنهادهایی در راستای افزیش اثربخشی این همگرایی ارائه کردند و در نهایت، پروین پاسالار خواستار تدوین سازوکار این همکاری در قالب کارگروه‌های مشترک شد تا دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در حیطه علوم انسانی با محوریت کرونا و در همراهی با کروناروایت سامان یابد.

رویداد کروناروایت در ۱۰ بخش جداگانه برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند آثار خود را در وبسایت نظام پزشکی به نشانی irimc.org در سامانه کروناروایت ثبت کنند.

منبع:پورتال دانشکده