امروز : پنجشنبه 24 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

تک ستونه
حذف
ویرایشگر متن
​کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با سیستم های ثبت و آنالیز سیگنال های حیاتی پاورلب در گروه فیزیولوژی و با همکاری شرکت اقلیم دانش در مهرماه 97 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، معرفی سخت افزار پاور لب و نرم افزار لب چارت، معرفی ماژول های آنالیز Blood Pressure  و ECG Analysis، ثبت عملی فشار خون رت به روش تهاجمی، ثبت عملی فشار خون رت به روش غیر تهاجمی، ثبت ECG، ثبت های عملی از انسان شامل NCV و Spirometry از جمله مباحث پیشنهادی این کارگاه میباشد.

گفتنی است ظرفیت شرکت در این کارگاه محدود بوده و در پایان گواهینامه شرکت اقلیم دانش و گروه فیزیولوژی به شرکت کننده اعطا خواهد شد.
علاقه مندان جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره های 3-66962131 داخلی 110 و 111 تماس برقرار کنند.

منبع:پورتال دانشکده