امروز : پنجشنبه 30 آبان 1398 Rss | صفحه اصلی دانشکده
27 خرداد 1398

مهلت ثبت نام تا سوم تیرماه/ کارگاه " ضرورت و چالش‌های شرافت، درستکاری و تعارض منافع در رفتار حرفه‌ای" برگزار می شود

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن

به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، کارگاه " ضرورت و چالش‌های شرافت، درستکاری و تعارض منافع در رفتار حرفه‌ای" روز پنجشنبه 6 تیر ماه در سالن باستان‌حق، بیمارستان شریعتی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه در ادامه پکیج کارگاه های تعهد حرفه ای  و توسط دفتر توسعه اموزش دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.
علاقه مندان جهت ثبت نام باید به صورت الکترونیکی و از طریق آدرس اعلام شده توسط
دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی اقدام کنند. مهلت ثبت نام تا دوشنبه سوم تیرماه می باشد.
این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی بوده و روز پنجشنبه 6 تیر ماه از ساعت 10 تا 12 سالن باستان حق، بیمارستان شریعتی برگزار خواهد شد.
طبق اعلام دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، شرکت در کارگاه مفهوم تعهد حرفه ای پیش نیاز شرکت در کارگاه های آموزش و ارزیابی تعهد حرفه ای است.

منبع:پورتال دانشکده