امروز : یکشنبه 13 فروردین 1402 Rss | صفحه اصلی دانشکده
19 اردیبهشت 1397

رییس بیمارستان شریعتی: سرمایه گذاری در بخش ژن درمانی یک ضرورت در حوزه درمان سرطان است

حذف
تک ستونه
حذف
ویرایشگر متن

دکتر مهرپور با اشاره به تغییر روند درمان های سرطان در دنیا طی 20 سال آینده، گفت: ما اگر نتوانیم این روند را در کشورمان ادامه دهیم به‌زودی با تقاضای بیماران برای درمان به خارج از کشور مواجه خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از روابط عمومی بیمارستان شریعتی، این دیدار با حضور اعضای هیئت‌مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران، دکتر مهرپور رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه بیمارستان شریعتی، در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

دکتر مهرپور رییس بیمارستان شریعتی حضور خیرین سلامت و اعضای هیات‌مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران را در بیمارستان شریعتی را مایه دلگرمی دانست و افزود: بیمارستان شریعتی از بیمارستان‌های معتبر کشور است و مردم به آن ایمان‌دارند به همین خاطر باید بیمارستان را همان‌طور که بوده در سطح درجه‌یک نگهداریم و به افراد دیگر تحویل دهیم. این امکانات متعلق به مردم است و امیدواریم با ادامه همکاری‌ها با مجمع، خیر بیشتری به مردم برسد.

رییس بیمارستان شریعتی در گفت‌وگو با اعضای مجمع خیرین سلامت، کارهای این مجمع را منشأ خیر برای مردم کشور دانست و افزود: با راه اندازی کلینیک فوق تخصصی امیر المومنین (ع) بیمارستان شریعتی، اولین مرکز جامع توان‌بخشی را در بیمارستان شریعتی خواهیم داشت و با انتقال آزمایشگاه و نمونه‌گیری، راه‌اندازی سنگ‌شکن و انتقال لابراتوار ریه به این ساختمان بسیاری از مشکلات بخش‌ها حل می‌شود.

 دکتر مهرپور ضمن قدردانی برای کمک به ساخت یک مرکز استرلیزاسیون بزرگ در بیمارستان شریعتی به‌عنوان الگویی برای مراکز CSR بیمارستانی، توجه خیرین سلامت را به موضوع ژن‌درمانی و لزوم سرمایه‌گذاری برای شروع این پروژه در بیمارستان شریعتی جلب کرد و گفت: روند رشد علمی نشان می‌دهد که تا 20 سال آینده درمان‌های سرطان عوض می‌شود و ما اگر نتوانیم این روند را در کشورمان ادامه دهیم به‌زودی با تقاضای بیماران برای درمان به خارج از کشور مواجه خواهیم بود.

در این جلسه دکتر توانا حضور در بیمارستان شریعتی را فرصتی مغتنم دانست و گفت: بیمارستان شریعتی را ازلحاظ تنوع خدمات از بیمارستان‌های منحصربه‌فرد است و امیدواریم این همکاری‌ها الگویی باشد برای توسعه همکاری‌های بیشتر بین خیرین و مراکز درمانی. وی افزود: سرمایه‌گذاری در بیمارستان شریعتی یک سرمایه‌گذاری با منفعت بالاست چراکه بیمارستان شریعتی منحصربه‌فرد است. 

پیشرفت 80 درصدی کلینیک فوق تخصصی امیرالمومنین(ع)
دکتر توانا همچنین در این جلسه گزارشی از مراحل تکمیل ساختمان کلینیک فوق تخصصی امیر المومنین (ع) ارائه کرد و گفت: این ساختمان با 2500 متر زیربنا در 5 طبقه آماده می‌شود و علی‌رغم مشکلاتی که سال گذشته داشتیم 80 درصد پیشرفت داشته است.

 سپس دکتر احمد بیگی مسئول پروژه ژن‌درمانی در بیمارستان شریعتی به معرفی ایده ایجاد مرکز ژن‌درمانی، دستاوردهای ایجاد این مرکز و بخش‌های موردنیاز آن پرداخت و گفت: بیمارستان شریعتی تنها مرکزی است که بیشترین حلقه‌های زیرساختی یک مرکز ژن‌درمانی را داراست.


منبع:پورتال دانشکده

نظرات
5/5 0 0 0