امروز : پنجشنبه 24 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
11 اردیبهشت 1397

پیام رئیس دانشکده پزشکی به مناسبت "روز استاد"

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز استاد، این روز را به اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشکده پزشکی  به این شرح است:

هوالحکیم
می و میخانه مست، می کشان مست          زمین مست و زمان مست، آسمان مست
نسیم از حلقه زلف تو بگذشت               چمن شد مست و باغ و باغبان مست
(بیژن ترقی)
​در میانه موسم پرشکوه بهار که طبیعت و طبایع به حظّ حضور می رسند و به شکفتن و شکوفایی می نشینند،
" روز استاد" نوبتی است مغتنم برای ستایش مقام باغبانان سبز اندیش و بی خویشی که عمر شریف خود را در پس روزان و شبان یکسره نثار رویش و پرورش گل های رنگارنگ در دامن این گلستان پرگلشن و همیشه خوش، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نموده اند.
این روز فرخنده در امسال همچنین مقارن با میلاد حضرت ولیعصر(عج) نیز شده که مایه مباهات و ابتهاج مضاعف است.
با عرض تبریک این میلاد سراسر فیض و برکت و با آرزوی سلامت و ظهور عاجل حضرت قائم (عج)، روز پرارج استاد را با تقدیم صمیمانه ترین سپاس و امتنان، به محضر اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت عرض می نماید.

دکتر شهریار نفیسی
رئیس دانشکده پزشکی