امروز : چهارشنبه 9 فروردین 1402 Rss | صفحه اصلی دانشکده
11 بهمن 1399

جلسه هيات رئيسه دانشکده پزشکي با بررسي مسائل روز دانشکده برگزار شد

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي، جلسه هيات رئيسه صبح روز شنبه 11 بهمن در سالن شوراي دانشکده برگزار شد، در ابتداي جلسه دکتر نفيسي با تسليت درگذشت مرحوم علي اصغر هاشميان کارمند بازنشسته کتابخانه دانشکده پزشکي پیشنهاد نام گذاري بخشي از کتابخانه به نام آن مرحوم خبر داد.

وي گفت: با توجه به درخواست فارغ التحصيلان دوره هاي مختلف دانشکده و درخواست اعضاي هيات رئيسه و اساتيد دانشکده بحث نام گذاري قسمتي از کتابخانه به نام مرحوم هاشميان براي تکريم و پاسداشت سالها خدمت متعهدانه در کتابخانه دانشکده،این پیشنهاد به هيات رئيسه دانشگاه ارسال و در صورت موافقت انجام خواهد شد.
در ادامه اعضاي هيات رئيسه هر يک در خصوص موضوعات مختلف حيطه هاي مربوط به امور معاونت خود صحبت کردند که راي گيري و نظر سنجي در خصوص مدير گروه از آن جمله بود که دکتر ستارزاده با اشاره به الکترونيک بودن نظر ارزشیابی ها در گروه هاي باليني از راه اندازی ارزشیابی الکترونيک در گروه هاي علوم پايه خبر داد.
در ادامه دکتر علي لباف در خصوص مصوبه نشست شوراي آموزش پزشکي در خصوص اصلاح شرايط صدور مدرک فلوشيپ و فوق تخصص براي اساتيدي که در راه اندازي اين دوره ها تاثير گذار بودند توضيحاتي ارائه کرد و گفت: طبق اين مصوبه و در صورت دارا بودن يک سري شرايط امکان صدور مدرک براي اين دسته از اساتيد وجود خواهد داشت.
وی افزود: برای صدور مدرک فلوشیپ، دارا بودن مرتبه دانشیاری، تاییدیه هیئت ممیزه دانشگاه، همکاری 10 ساله و بیشتر در تربیت دستیاران و برای صدور مدرک فوق تخصص، مرتبه استادی، تاییدیه هیات ممیزه، همکاری 10 ساله در تربیت دستیاران و شرکت و قبولی در آزمون فوق تخصص ضروری است.
معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی ادامه داد: بسیاری از افراد واجد شرایط مدارک و مستندات خود را به دانشکده ارسال کردند که با توجه به کثرت مدارک، موضوع در شورای آموزش تخصصی دانشکده مطرح و اصلاحیه ای در قالب چند پیشنهاد پس از چندین جلسه بررسی و تدوین شد ، که تعیین بند مستمر بودن آموزش بالینی و استمرار همکاری در آموزش و تربیت دستیاران از آن جمله است.
در ادامه نشست هیات رئیسه بند های اصلاحیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، دکتر نفیسی با تاکید بر حفظ حقوق اساتید خاطر نشان کرد: در صدور این مدارک باید تمام جوانب به درستی مورد بررسی قرار گیرند تا هیچ حقی از اساتید ضایع نشود، در این راستا نقش هیات ممیزه در این راستا بسیار حساس و تعیین کننده است.
بررسی موضوع مدرس مدعو، مسئله دیگری بود که در این نشست هیات رئیسه توسط دکتر لباف مطرح و مورد هم اندیشی قرار گرفت.
دکتر لباف با اشاره به آیین نامه انتخاب و انتصاب مدرس مدعو گفت: این آیین نامه با هدف استفاده از ظرفیت آموزشی متخصصین پزشکی علاقه مند به تدریس در محیط دانشگاه تنظیم شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه ارائه آموزش و تدریس در دانشگاه تهران یک ارزش محسوب می شود، این آیین نامه ، فرصت را به علاقه مندان می دهد تا ضمن برخورداری از عنوان مدرس مدعو، در ارتقاء توانمندی های نسل آینده موثر باشند، که به کار گیری این افراد با ارزیابی و تایید مدیر گروه و با حکم رئیسه دانشکده امکان پذیر است همچنین هیچ مراوده مالی در این نوع همکاری وجود ندارد و حسن شهرت و دارا بودن  مدرک دانشنامه تخصصی از ملزومات این همکاری است.
در ادامه دکتر نفیسی با بیان این که برای پیشگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی ، تصمیم گیری نهایی برای حضور مدرس مدعو منوط به نظر دانشکده خواهد بود، خاطر نشان کرد: در برخی رشته ها مانند جراحی که اقدامات مداخله ای نیاز است دریافت مجوزهای قانونی از معاونت های مربوطه نظیر معاونت درمان ضروری است.
در ادامه دکتر عکاظی توضیح کوتاهی در رابطه با شرایط آموزش مجازی دانشجویان ارائه کرد و گفت: ما سعی کردیم آموزش برای دانشجویان جدید الورد بیشتر به صورت آنلاین باشد تا بیشتر با جو دانشجویی و حضور در کلاس آشنا شوند، البته فایل کلاس های آنلاین در سامانه نوید نیز بارگذاری می شوند.
وی با اشاره به آغاز دیر هنگام سال تحصیلی برای دانشجویان ورودی 99 گفت: بعد از پایان ترم دوم و امتحانات، با توجه به تعطیلات تابستانی دانشجویان ترم سوم را طبق برنامه و تقویم آموزشی سال تحصیلی 1400 دانشکده پزشکی آغاز خواهند کرد و با سایر دانشجویان ورودی های قبل هماهنگ خواهند شد.
دکتر عکاظی گفت: همچنین کلاس های عملی دانشجویان به صورت آنلاین برگزار می شود.


منبع:پورتال دانشکده

نظرات
5/5 0 0 0