امروز : سه شنبه 24 مهر 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

معاون آموزشی بیمارستان سینا از شروع کنفرانس های هفتگی این مرکزخبر داد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: با آغاز سال تحصیلی جدید، ، دکتر محمدرضا خاجوی، معاون آموزشی این مرکز از شروع برنامه کنفرانس های عمومی بیمارستان سینا در نیمسال تحصیلی جدید خبر داد. ایشان ضمن اعلام این خبر و تبریک سال جدید اذعان داشت: امسال نیز همچون سال های گذشته، سه شنبه هر هفته شاهد برگزاری کنفرانس های هفتگی بیمارستان در تالار امام حسین (ع) خواهیم بود. معاون آموزشی این مرکز ضمن ابراز امیدواری بیان داشت: ان شاء الله امسال نیز همچون سال های گذشته شاهد برگزاری کنفرانس های عمومی در سطح بالای علمی توسط اساتید و  اعضای هیئت علمی این مرکز باشیم که نتیجه تلاش و کوشش این عزیزان در اعتلا و بالندگی علم پزشکی می باشد.  دکتر خاجوی در ادامه تصریح نمود: جشنواره آموزشی بیمارستان سینا نیز روز سه شنبه 13 مهرماه سالجاری در این مرکز برگزار می گردد که در حاشیه این جشنواره و جهت آشنایی دستیاران جدیدالورود با اولین بیمارستان کشور، کارگاه های مدون آموزشی را خواهیم داشت. لازم به ذکر است: اولین کنفرانس عمومی  سال 95، روز سه شنبه 6 مهر ماه سالجاری با عنوان « CPR » به ریاست دکتر مهران ستوده نیا، متخصص طب اورژانس و سخنرانی، دکتر پژمان پورفخر، متخصص بیهوشی و مراقبتهای ویژه این مرکز، درکلاس درس مستقردرطبقه اول ورودی مرکز همایش های سینا برگزار می گردد.

منبع:پورتال دانشکده