راه اندازی مرکز هوشمند تشخیص سرطان پروستات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

حذف
تک ستونه
حذف
ویرایشگر متن
مرکز هوشمند تشخیص سرطان پروستات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) راه اندازی می شود که به همت مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری و با همکاری گروه تصویر برداری مجتمع زیر ساخت های لازم آن فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در راستای مأموریت محوله از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مرکز تحقیقات اورولوژی واقع در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، به‌عنوان مرجع اصلی ثبت سرطان‌های پروستات کشور، این مرکز اقدام به فراهم آوری زیرساخت لازم برای تأسیس مرکز آموزشی– تشخیصی هوشمند سرطان پروستات، با همکاری ریاست مجتمع و گروه تصویربرداری کرده است.

به همین منظور فرایند جذب حامی مالی از خارج از دانشگاه، برای بازسازی این واحد آغازشده است که در اولین گام، تفاهم‌نامه سرمایه گزاری شرکت آسترازنیکا در اردیبهشت‌ماه سال جاری با حضور نمایندگان شرکت مذکور و دکتر آیتی رئیس بخش اورولوژی و دکتر نوروزی رئیس مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری منعقد شد.

این توافق‌نامه پس از ارائه طرح توجیهی و به‌صورت مستقیم جهت جذب حمايت مالى خارج از دانشگاه ازجمله این شرکت اروپایی منعقدشده است.

همچنین استقرار دستگاه فیوژن بیوپسی پروستات با حمایت وزارت بهداشت در این مرکز، در راستای فعالیت به‌عنوان اولین مرکز تحقیقاتی- تشخیصی هوشمند، در امر آموزش به دستیاران رادیولوژی، ارولوژی و فلوشیپها کمک‌کننده است.

توضیح اینکه مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری (UORC) از سال 1389 فعالیت خود را در بیمارستان امام خمینی(ره) آغاز کرده و در رتبه‌بندی وزارت بهداشت با پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای در گروه 50 درصد اول مراکز هم‌تراز خود در کشور قرارگرفته است.

منبع:پورتال دانشکده