امروز : یکشنبه 4 آبان 1399 Rss | صفحه اصلی دانشکده

دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
 کانال تلگرامی اولین مرکز تحقیقاتی در زمینه نوروایمیجینگ و کنسرایمیجینگ وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،  مرکز تحقیقات تصویربرداری سلولی و مولکولی به عنوان اولین مرکز تحقیقاتی در زمینه نوروایمیجینگ و کنسرایمیجینگ وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران  و مستقر در  بیمارستان امام خمینی (ره) در بهمن ماه 1389 و با هدف  تلاش در راه توسعه فناوري هاي تصویربرداری، ابداع و به کارگیری روشهای به روز، و طراحـي و ساخت تجهيزات مربوطه، با توجه به ملاحظات بومي، تأسيس شد.
در حال حاضر گروه های پژوهشی سیستم های تصویربرداری پزشکی، کمی سازی تصویربرداری و طیف نگاری تشدید مغناطیسی، تصویربرداری و آنالیز بیومارکرها، تصویر برداری و آنالیز تصاویز مغزی، تصویربرداری اپتیکی و سیستم های پیشرفته X-ray  عهده دار اجرای پروژه های تحقیقاتی و توسعه فناوری در زمینه هایی مرتبط با تجهیزات و لوازم پزشكی هستند.
مرکز تحقیقات تصویربرداری سلولی و مولکولی برای آشنایی بیشتر با تحقیقات در دست اجرا در این مرکز و جذب مشارکت پژوهشگران علاقمند در شبکه های اجتماعی، اقدام به راه اندازی کانال تلگرامی با آدرس https://t.me/RCMCI نموده است.

منبع:پورتال دانشکده