امروز : سه شنبه 22 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
22 دی 1395

فعالیت های واحد تغذیه بیمارستان فارابی در بسیج همگانی آموزش تغذیه سال ۹۵

گالری عکس۱گالری عکس۲گالری عکس۳گالر ی عکس۴به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، شکوفه کوه پیما، مسئول واحد تغذیه بیمارستان فارابی با اعلام این خبر افزود: در طی این هفته ایستگاه مشاوره تغذیه در سالن های انتظار بیمارستان برپا بود. کارشناس تغذیه بیمارستان ضمن ارائه آموزش به مراجعین و کارکنان در مورد بیماری های مرتبط با تغذیه مانند پرفشاری خون و دیابت، پاسخگوی سوالات تغذیه ای آنان بود. وی به برگزاری روز عاری از نمک در بیمارستان اشاره کرد و گفت: در روز۱۱دی ماه، تمرکز آموزش ها بر کاهش مصرف نمک و مضرات آن بود. همچنین کلاس آموزشی هنگام صرف غذا برای کارکنان در سالن غذاخوری برگزار شد . حذف نمکدان از سالن غذاخوری و سرو لیموترش برای ترویج استفاده از طعم دهنده های سالم مانند لیموترش تازه وگرد لیمو از دیگر فعالیت های این روز بود.کوه پیما ادامه داد: توزیع میان وعده سالم (شیر و سیب) به همراه پیام های آموزشی در طی روزهای کمپین از دیگر برنامه های برگزار شده است. همچنین در این مدت غذای کم نمک و کم چرب برای پرسنل و بیماران سرو شده و به همراه آن سالاد و ماست و میوه توزیع شد. مسئول تغذیه بیمارستان فارابی یکی از اصلی ترین فعالیت های  صورت گرفته را برپایی پایگاه غربالگری دیابت، پرفشاری خون و اضافه وزن دانست و گفت: این پایگاه روز دوشنبه ۱۳ دی ماه برپا شد و طی آن با اندازه گیری قندخون، فشارخون، قد و وزن و تعیین  BMI برای مراجعین و کارکنان، به افراد پرخطر غربال شده مشاوره و آموزشهای لازم توسط پرستاران و کارشناسان تغذیه ارائه و بروشور در اختیار آنان قرار گرفت."بسیج ملی ۳-۲-۱ تغذیه سالم" از۲۸ آذرلغایت۱۴ دی ماه ۱۳۹۵، با اجرای برنامه های مناسب و با موضوع "کاهش مصرف نمک، روغن و شکر" برگزار شد.خبر و عکس: امیدوار


منبع:پورتال دانشکده

نظرات
5/5 0 0 0