امروز : یکشنبه 4 مهر 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده

حذف
ویرایشگر متن

بیست و سومین جلسه شورای فصلی معاونت بین الملل دانشکده پزشکی برگزار شد
 به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از معاونت بین الملل دانشکده پزشکی این نشست پیش از ظهر روز سه­ شنبه 19 اسفند به صورت هیبریدی (حضوری و مجازی) با حضور دکتر رامین کردی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر وحید ضیائی معاون آموزشی پردیس بین ­الملل دانشکده پزشکی، دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده و معاونین بین الملل گروه­ ها و بیمارستان­ های تابعه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
 این جلسه مانند جلسات قبل با تلاوت آیاتی از قرآن مجید با صوت دکتر احسان شریف­ پا­قلعه معاون بین ­المل گروه ایمونولوژی آغاز گردید.
 در ابتدای این جلسه دکتر رضایی ضمن خیرمقدم به مهمانانی که بصورت حضوری شرکت کرده بودند و خوشامدگویی به مهمانان مجازی، از حضور دکتر کردی معاون بین ­الملل دانشگاه و حمایت­ های همیشگی ایشان در پیشبرد اهداف بین­ المللی دانشکده پزشکی قدردانی کرد.
 معاون بین­ الملل دانشکده پزشکی در ابتدای گفتگوی خود به نحوه انجام فعالیت­ های گوناگون در سال 1399 و در دوران همه­ گیری ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه هیچ کدام از فعالیت­ های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه در دوران کووید 19 نه تنها متوقف نشد بلکه شرایط خاص و محدودیت­ هایی که به دلیل اپیدمی این بیماری ایجاد شد باعث توسعه آموزش مجازی در کلیه دانشکده ­های دانشگاه علوم پزشکی تهران و حتی کلیه دانشگاه­ های سراسر کشور شد که ممکن بود این توسعه و پیشرفت در زمینه آموزش مجازی بدون این محدودیت­ ها سال­ ها محقق نگردد. ایشان معتقد بود که به هر حال این شرایط باعث ایجاد فرصت­ های بسیار خوبی در زمینه­ های آموزشی، پژوهشی، درمانی و همچنین بین­ المللی در دانشگاه­ ها و مراکز آموزشی عالی شد.
 سپس دکتر کردی نیز ضمن تشکر از همکاری­ های بین­ المللی گروه­ های آموزشی و بیمارستان­ های زیرمجموعه دانشکده پزشکی به فرصت­ ها و چالش­ هایی که کووید 19 به وجود آورد اشاره کرد. وی افزود: از جمله فعالیت ­های مهم در این زمان برگزاری تعداد زیادی دوره­ ها، همایش­ ها و کنگره­ های بین­ المللی، ژورنال کلاب­ های مشترک با مراکز معتبر بین­ المللی با همکاری گروه­ های فعال آموزشی بصورت آنلاین در پلتفرم­ های مجازی توسط معاونت بین ­الملل دانشگاه بود.
 معاون بین­ الملل دانشگاه از متوقف نشدن پذیرش دانشجویان خارجی و حتی افزایش میزان جذب در دوران کرونا خبر داد و گفت: در حال حاضر از حدود 1200 دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل در مقاطع تحصیلی مختلف در دانشکده ­های دانشگاه حدود 80 درصد در دانشکده پزشکی هستند.

دکتر کردی به معاونین بین ­الملل واحدها پیشنهاد داد که برای سال جدید حداقل یک برنامه بین­ المللی در گروه و بیمارستانشان با همکاری مراکز بین­ المللی برنامه­ ریزی نمایند و برای اقدام مطمئن باشند که از طرف بین ­الملل دانشگاه حمایت می­ شوند.
سپس دکتر رضایی از تشکیل شورای بین ­­الملل دانشگاه با حضور 3 تن از اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی دکتر عرفان امینی معاون بین­ الملل بیمارستان امام خمینی (ره) به عنوان مسئول کارگروه شورا برای بررسی "پیش­نویس شیوه ­نامه نحوه احراز صلاحیت علمی و توانایی متقاضیان عضویت و نیز اعضا هیأت علمی دانشگاه در زبان انگلیسی" و دکتر احسان آقائی مقدم و دکتر ساناز احمدی­ کرویق، معاونین بین­ الملل   گروه­ های کودکان و بیماری­های مغزواعصاب به عنوان اعضای این شورا خبر داد.
دکتر کردی نیز با اشاره به اهداف این شورا افزود کلیه معاونین بین ­الملل و اساتید می ­توانند دغدغه­ های بین­ المللی گروه یا واحد خود را از طریق اعضای شورا جهت بررسی و حل و فصل و هرگونه حمایت از سوی معاونت بین ­الملل دانشگاه به اطلاع شورای بین ­الملل برسانند.

در ادامه این نشست یک تجربه بین ­المللی توسط دکتر بهزاد محمدپور معاون بین ­الملل بیمارستان بهرامی مطرح شد که آن راه ­اندازی IPD (بخش پذیرش بیماران بین­ المللی) بیمارستان بهرامی در بخش جراحی اطفال از یک سال پیش است. وی گفت در جریان راه ­اندازی این بخش یک کودک از کردستان عراق در این بخش بستری و درمان شده است اما مجوز ایجاد بخش ­IPD با سختی زیاد صادر شد و این موضوع هنوز در بیمارستان ­های دیگر با مشکلات فراوان همراه است.
دکتر رضایی افزود بحث IPD سه سال است که در جلسات فصلی معاونت بین ­الملل دانشکده پزشکی مطرح می­ شود که اولین مورد آن در بیمارستان یاس بود، دومین مورد در بیمارستان امیراعلم و اکنون نیز در بیمارستان بهرامی است. اما مسئله مارکتینگ در این زمینه بسیار مهم و چالش ­برانگیز است. به همین دلیل حمایت معاونت بین ­الملل از این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
 دکتر کردی در این خصوص خبر داد که در حال حاضر معاونت بین­ الملل دانشگاه در حال طراحی یک نرم ­افزار جهت متمرکز کردن بیماران بین ­الملل در یک ساختمان مرکزی و سپس ارسال آن­ ها به بیمارستان­ های مربوطه است. معاون بین ­الملل دانشگاه همچنین برای نزدیکتر شدن معاونت بین ­الملل دانشگاه و گروه ­های آموزشی، نوشتن تفاهم­ نامه­ های مالی جهت خرید تجهیزات مورد نیاز، وب سایت و سایر موارد را پیشنهاد داد و افزود فرایند پرداخت برخی هزینه­ ها از جمله هزینه آموزش به دانشجویان بین ­المللی شروع شده است که این اتفاق بسیار خوبی برای گروه­ های آموزشی فعال در این زمینه است.
 دکتر محمدمهدی فیض­ آبادی معاون بین ­الملل گروه میکروبشناسی درخصوص اهمیت و کاربرد رشته میکروبیولوژی در رشته ­های دیگر توضیح داد و مهمانان دیگر نیز هر کدام در رابطه با موضوعات و مسائل گوناگون بحث و تبادل نظر کردند.
در نهایت دکتر رضایی ضمن قدردانی از فعالیت همه معاونین بین ­الملل واحدهای دانشکده پزشکی، از همکاران این معاونت خانم مرضیه صنعت خانی به عنوان کارشناس مسئول و خانم زهره آل­ بویه به عنوان کارشناس این معاونت تشکر ویژه کرد و افزود معاونت بین ­الملل دانشکده پزشکی علی رغم حجم کاری بالا که هر کدام نیاز به دقت فراوان دارند تنها با این دو همکار اداره و مدیریت می­ شود و هدف این معاونت عمدتاً تسهیل امور بین ­المللی واحدهای تابعه است.
 در پایان معاون بین ­الملل دانشکده به عنوان حسن ختام این نشست ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و موفقیت برای اعضای دانشکده پزشکی، از مهمانان حاضر جهت گرفتن عکس یادبود دعوت کرد.

خبر: مرضیه صنعت خانی

منبع:پورتال دانشکده