امروز : چهارشنبه 2 فروردین 1402 Rss | صفحه اصلی دانشکده
25 شهریور 1399

برگزیده بخش استاد جوان: امیدوارم دانشجویانم همیشه و در هر جایی که هستند دلبسته کشور و مردم خود باشند

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دومين جشنواره قدر استاد دانشکده پزشکي با معرفي 10 استاد برگزيده در حیطه‌های آموزشي، پژوهشي و ويژه روز چهارشنبه 29 مرداد به‌صورت محدود با حضور اساتيد برگزيده در تالار ابن‌سینا و پخش آنلاين در اسکاي روم برگزار شد.
برگزيدگان اين جشنواره با آراي فراگيران اعم از دانشجويان دوره پزشکي عمومي، تحصيلات تکميلي، دستياري و فلوشيپ به همراه بررسي ميانگين نمرات 5 ساله اعضاي هیئت‌علمی، نظر مسئولان آموزشي گروه و بخش‌ها، رول مدل بودن، فعالیت‌های اجتماعي و فرهنگي، منتور پژوهشي بودن، تعداد مقالات و ... انتخاب و معرفي می‌شوند.
 امسال برای دومین سال برگزاری این مراسم از ۱۵۵۷ رأی الکترونیک، ۱۲۰۶ رأی مربوط به دور دوم نظرسنجی بود که از این میان ۶۲۲ رأی مربوط به دوره پزشکی عمومی، ۳۲۰ رأی مربوط به دوره تخصصی و فوق‌ تخصصی و ۲۶۴ رأی مربوط به دوره علوم پایه بود.
متن ذيل گفت‌وگوی روابط عمومي دانشکده پزشکي با دکتر عرفان امینی برگزيده بخش ویژه و استاد جوان دومين جشنواره قدر استاد است.

با تبريک به شما به‌عنوان يکي از اساتيد برگزيده دانشکده پزشکي در سال 99 لطفاً خودتان را بیشتر معرفي بفرماييد.
دکتر عرفان امینی عضو هیئت علمی گروه اورولوژی هستم.
از نظر شما، چه ویژگیهایی باعث میشود که یک استاد، به عنوان یک معلم منتخب در دانشگاه توسط دانشجویان معرفی شود؟
داشتن حس مسئولیت در برابر فراگیران، صرف وقت کافی، تعامل مناسب و تلاش صادقانه و دلسوزانه در امور آموزشی باعث ایجاد انگیزه در فراگیران خواهد شد. همه رفتارهای یک معلم در محیط های بالینی شامل رفتار با دانشجویان، همکاران و بیماران در معرض دید و قضاوت فراگیران قرار دارد و می تواند تاثیر مثبت یا منفی بر آموزش آنها داشته باشد. این رفتارها باید به گونه‌ای باشد که حس امنیت و اعتماد در فراگیران ایجاد شود. همچنین استفاده از شیوه های نوین آموزشی و تلاش برای افزایش قدرت استدلال و خلاقیت به جای تمرکز بر محفوظات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 چه آرزویی برای ادامه خدمتتان در دانشگاه متصور هستید؟
 امیدوارم که بتوانم به عنوان عضوی کوچک در این مجموعه تاثیر گذار باشم و با غلبه بر مشکلات در اجرای وظایف سنگین معلمی موفق باشم.
 چه آرزویی برای آینده دانشجویان خود دارید؟ 
 برایشان آرزوی تندرستی و موفقیت در تمام مراحل زندگی دارم و امیدوارم که همیشه و در هر جایی که هستند دلبسته کشور و مردم خود باشند.
 شنیدن نام دانشکده پزشکی تهران چه حس و حالی در شما ایجاد می‌کند؟ 
احساس من از شنیدن نام دانشکده پزشکی تهران واقعا قابل وصف نیست. حضور در این دانشکده در کنار اساتید فرهیخته و دانشجویان و دستیاران با استعداد و دوست داشتنی آن افتخار بزرگی است.
 برای برگزاری بهتر جشن قدر استاد در سال‌های آتی چه پیشنهادی دارید؟
 تمرکز اصلی بیشتر جشنواره ها بر مسائل پژوهشی می باشد و توجه ویژه به آموزش در جشن قدر استاد بسیار ارزشمند است. امیدوارم این جشنواره در سال های آینده نیز با تاکید هرچه بیشتر بر توانمندی های آموزشی ادامه پیدا کند.
 و کلام آخر، اگه نکته ای مدنظر دارید بفرمایید.
از همه بزرگوارانی که برای برگزاری این جشنواره زحمت کشیدند و با خلاقیت و هنرمندی خود مراسم زیبایی اجرا کردند تشکر و قدردانی می کنم.


منبع:پورتال دانشکده

نظرات
5/5 0 0 0