امروز : پنجشنبه 29 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

تک ستونه
حذف
ویرایشگر متن

معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی با اشاره به پذیرش دوره های آبزرورشیپ گفت: بررسی مدرک متقاضی، رعایت اصول و قوانین، گذراندن دوره اخلاق، تعهد به حفظ محرمانگی اطلاعات بیمار از سوی آبزرور جهت حضور در بخش های بالینی ضروری است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر بابک ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی در اولین نشست مشترک شورای مدیران گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی دانشکده پزشکی که روز شنبه 22 اردیبهشت در سالن شورا برگزار شد، به نحوه ی پذیرش و ورود آبزرور به گروه های آموزشی اشاره کرد و گفت: در راستای قاعده مند تر شدن آموزش پزشکی، دستور العمل و ضوابط پذیرش آبزرور تدوین شده است.

وی با بیان این که درخواست حضور متقاضیان واجد شرایط در بخش های بالینی جهت آموزش و مشاهده اقدامات بالینی و فعالیت های آموزشی بلامانع است، افزود: بررسی مدرک متقاضی، رعایت اصول و قوانین، گذراندن دوره اخلاق، تعهد به حفظ محرمانگی اطلاعات بیمار از سوی آبزرور جهت حضور در بخش های بالینی ضروری است------------------.

دکتر ساعدی خاطر نشان کرد: حضور فرد آبزرور در درمانگاه و بخش های بالینی تنها با نظارت اساتید ممکن است و افراد نمیتوانند به تنهایی و مستقل در درمانگاه و بخش های درمانی شرکت کنند.

معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی حداکثر زمان حضور آبزرور در بخش را 6 ماه دانست و گفت: برای این مدت حضور تنها یک گواهی صادر می شود که قابل ترجمه نبوده و جایگزین مدرک تحصیلی نخواهد بود.

وی تصریح کرد: پذیرش و ورود آبزرور یک هماهنگی درون بخشی و دورن گروهی است و درصورتی که گروه یا بخش آمادگی لازم را نداشته باشد می توانند پذیرش نکنند.

پس از صبحت های دکتر ساعدی هر یک از مدیران گروه ها نظرات موافق و مخالف خود را بیان کردند و مقرر شد دستور العمل تدوین شده برای گروه ها ارسال شود و پس از بحث و بررسی درون گروهی و درون بخشی،  طی یک جلسه به تصویب و ابلاغ نهایی شود.

گفتنی است آبزرورشیپ یک دوره آموزشی در یک بازه زمانی کوتاه است که طی آن یک متخصص، فوق تخصص و یا حتی فلوشیپ دانشگاه های دیگر برای تکمیل آموزه های علمی خود و یادگیری هرچه بیشتر متقاضی حضور در بخش درمانی مربوط به تخصص خود می شوند. این دوره ها در کل دنیا مرسوم  است.

منبع:پورتال دانشکده