امروز : دوشنبه 28 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

در سیزدهمین جشن نفس از تیم فراهم آوری اعضاء بیمارستان سینا قدردانی گردید

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: هر ساله جشن نفس با هدف ترویج فرهنگ اهداء عضو و بزرگداشت یاد و خاطره اهداء کنندگان اعضاء برگزار می گردد. امسال نیز سیزدهمین"جشن نفس" شامگاه شنبه 3 مهر ماه سالجاری، با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علی نوبخت، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد حاجی آقاجانی، معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از مسئولان کشوری، هنرمندان، خانواده های اهداء کنندگان و دریافت کنندگان اعضاء و همچنین تلاشگران و فعالان واحدهای فراهم آوری اعضاء دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش های برج میلاد برگزار گردید. در این جشن با اعطای مدال قهرمانی توسط دکتر قاضی زاده هاشمی از خانواده های ایثارگر اهداء کنندگان اعضاء از جمله خانواده فداکار ظفری که با اهدای اعضای مرحوم گیتی ظفری در اتاق عمل بیمارستان سینا، نفسی تازه را به چشم انتظاران زندگی بخشیدند، قدردانی شد.   تلاشگران و فعالان تیم های فراهم آوری اعضاء که با تلاش های شبانه روزی خود در صدد بازگرداندن زندگی دوباره به خانواده های بیماران هستند نیز گروه دیگری بودند که در این گردهمایی مورد تقدیر قرار گرفتند. در همین راستا از  اعضای واحد فراهم آوری اعضاء بیمارستان سینا، دکتر ساناز دهقانی، مسئول واحد فراهم آوری اعضاء این مرکز، مریم پورحسین و محسن همتی، هماهنگ کنندگان پیوند اعضاء بیمارستان سینا و تیم پزشکی تائید کننده اهداء اعضای این مرکز، دکتر محمدعلی صحرائیان، دکتر ابراهیم کتابچی، دکتر مریم رهبر، دکتر محمدرضاخاجوی، دکتر بشیر ناز پرور با اهدای لوح سپاس، تقدیر و تشکرگردید. لازم به ذکر است؛ در این جشن به دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر ساناز دهقانی، مسئول واحد فراهم آوری اعضای بیمارستان سینا به پاس تلاش های خالصانه در ارتقاء فرهنگ اهداء عضو از طرف انجمن اهداء عضو ایرانیان، تندیس جشن نفس اعطاء شد.

منبع:پورتال دانشکده