امروز : جمعه 26 شهریور 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده
18 مرداد 1400

بررسی 23 پرونده افراد خارجی متقاضی ادامه تحصیل در دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن

جلسه بررسی مدارک و پرونده آموزشی افراد خارجی متقاضی ادامه تحصیل و گذراندن دوره های آموزشی تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ رشته های بالینی دانشکده پزشکی، برگزار و با 21 پرونده موافقت شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه کمیته جذب متقاضیان خارجی تحصیلات تکمیلی دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی در روز یک‌شنبه 17 مرداد 1400 با حضور دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده، دکتر نیما رضایی معاون بین‌الملل دانشکده، دکتر امید امینیان رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر علی لباف معاون آموزش تخصص و فوق تخصصی دانشکده، دکتر قاضی خوانساری مدیر تحصیلات تکمیلی، دکتر ضیائی معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر معماری مدیر دفتر پذیرش دانشجویان خارجی و همچنین مدیران و معاونین بین‌الملل گروه‌های متقاضی برگزار شد.

در این جلسه پرونده و مدارک 23 فرد خارجی متقاضی ادامه تحصیل و گذراندن دوره‌های آموزشی تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ رشته‌های بالینی دانشکده پزشکی، با حضور برخی مدیران گروه‌های آموزشی، معاونان بین‌الملل و نمایندگان بین‌الملل گروه‌های آموزشی بالینی مطرح و موردبررسی قرار گرفت.

پرونده‌ها و سابقه تحصیلی و آموزشی متقاضیان مطرح و توسط معاون بین‌الملل و یا نماینده گروه آموزشی موردنظر پاسخ داده شد.

توضیح اینکه متقاضیان درخواست‌های خود را پیش‌ازاین به معاونت بین‌الملل دانشگاه ارسال و درخواست‌ها پس از بررسی در جلسه گروه یا بخش مربوطه بررسی می‌شود و برای تائید یا حذف نهایی در جلسه بررسی مدارک که با حضور مسئولان دانشکده، نماینده معاونت بین‌الملل و معاون بین‌الملل گروه‌ها ارائه می‌شود.

پرونده از متقاضیان گروه‌های آموزشی ارتوپدی، رادیولوژی، قلب و عروق، کودکان، چشم‌پزشکی، ارولوژی و پوست، پاتولوژی، ایمونولوژی و آلرژی، جراحی عمومی، روان‌پزشکی، طب سالمندان، موردبررسی قرار گرفت و در نهایت با 21 پرونده موافق شد.

متقاضیان از کشورهای عراق، نیجریه، اتیوپی، الجزایر، ترکیه، یمن، سومالی، افغانستان، موریس، هند، تانزانیا و گرجستان درخواست جهت ادامه تحصیل در دوره‌های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ دانشکده پزشکی را داشتند.

منبع:پورتال دانشکده