جلسه معارفه مترون جدید بیمارستان فارابی برگزار شد

گالری عکسدر جلسه معارفه ای که روز یک شنبه 4مهر 1395در دفتر پرستاری بیمارستان برگزار شد، اکبری مترون سابق، پیران، رییس امور اداری، منتی مسئول امور حقوقی و سرپرست روابط عمومی، اعضای دفتر پرستاری و سرپرستاران حضور داشتند.دکتر صنعتکار طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آقای اکبری در طی دوره تصدی مدیریت پرستاری بیمارستان، به توانمندی مجموعه پرستاری فارابی اشاره کرد و گفت: در طی مدتی که به عنوان معاون درمان بیمارستان از نزدیک با این مجموعه به ویژه همکاران دفتر پرستاری در تماس بوده ام از توانمندی آنان لذت برده ام و به جرات میتوانم ادعا کنم یکی از بهترین و قویترین دفاتر پرستاری در سطح دانشگاه، دفتر پرستاری بیمارستان فارابی است.وی افزود: همکاران پرستاری ما علاوه بر این که بخش اعظمی از خدمات بیمارستان را بر دوش دارند، در تمامی فعالیت های دانشگاه در عرصه های مختلف پیشقدم هستند.قائم مقام ریاست بیمارستان فارابی با ابراز خوشوقتی از وجود چنین روحیه ای در  مجموعه پرستاری بیمارستان اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم به کمک یکدیگر هر روز بهتر از گذشته وظایف خود را در قبال بیماران انجام دهیم و بیمارستان را از نظر کمی و کیفی ارتقاء بخشیم.دکتر صنعتکار تغییرات مدیریتی را سیاست راهبردی دانشگاه و برای پویایی و ارتقای سیستم ضروری دانست و گفت: ایده ها و فکرهای جدید و نیروهای جوان و با انرژی قطعا موجب ارتقای سازمان می شوند.وی در ادامه اظهار داشت: این امر یک رویه شایع مدیریتی است و در تمام دنیا انتصاب ها با ذکر مدت است. فرد هر قدر هم که کارآیی و عملکرد خوبی داشته باشد وقتی مدت مسئولیتش تمام شود باید جای خود را به فرد دیگری بدهد و این جا به جایی قطعا نتایج مثبتی دارد.دکتر صنعتکار در ادامه به نحوه انتخاب مترون جدید بیمارستان اشاره کرد و گفت: افراد زیادی برای تصدی این پست پیشنهاد شدند ولی نظر دکتر صدرالسادات ریاست محترم بیمارستان بر استفاده از نیروهای داخل بیمارستان بود. برای انتخاب مترون جدید یک لیست 15 نفره تهیه و ملاک های انتخاب تعیین شدند و پس از ساعت ها بحث و بررسی و مشورت با افراد مختلف بالاخره خانم رضائی بالاترین امتیاز را کسب کردند و انتخاب شدند.وی افزود: انتخاب خانم رضائی چند حسن دارد، ایشان عضو مجموعه دفتر پرستاری بیمارستان هستند، سال ها به عنوان سوپروایزر کنترل عفونت فعالیت کرده و در این پست عملکرد بسیار خوبی داشته اند. معاونت درمان دانشگاه هم نسبت به ایشان نظر مثبت دارند. بنابر این مطمئنم  این تغییر در مدیریت پرستاری خیر و به نفع سیستم خواهد بود.قائم مقام رییس بیمارستان فارابی تصریح کرد: بنای مدیریت ارشد بیمارستان بر استقلال دفتر پرستاری است و ترجیح می دهیم در مسایل پرستاری فقط نقش مشاور و حامی را ایفا نماییم. این مجموعه باید روی پای خودش بایستد. تصمیمات نهایی را برای سیستم پرستاری، مدیر واحدخواهد گرفت و در قبال آن پاسخگو خواهد بود. ما به این تصمیمات احترام می گذاریم و تمام تلاشمان را برای حمایت از ایشان به کار خواهیم گرفت و بنا داریم جز در موارد بسیار مهم  و حیاتی، در عملکرد مجموعه پرستاری دخالتی نداشته باشیم. دکتر صنعتکار در پایان یک بار دیگر از زحمات اکبری، مترون سابق بیمارستان تشکر نمود و گفت: برای آقای اکبری آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم همچنان از تجربیات گرانبهای ایشان بهره مند شویم.وی همچنین برای رضایی آرزوی موفقیت کرد و از اعضای دفتر پرستاری و سرپرستاران خواست تا وی را در این مسئولیت سنگین همراهی کنند.  در ادامه جلسه، سرپرست جدید مدیریت پرستاری بیمارستان فارابی طی سخنانی از زحمات اکبری، مترون سابق  بیمارستان، تشکر نمود و گفت: من از ابتدای ورودم به فارابی با آقای اکبری همکاری داشته ام ،چه به عنوان سوپروایزر ، چه به عنوان مترون و چیز های زیادی از ایشان آموخته ام. امیدوارم این همکاری ادامه یابد و از این به بعد هم تجربیاتشان را در اختیار ما قرار دهند. وی افزود: آقای اکبری در دوره تصدی شان به عنوان مترون بیمارستان فارابی، زحمات زیادی را برای ارتقای جایگاه مجموعه پرستاری بیمارستان در سطح دانشگاه و شناساندن پرستاری چشم کشیدند.  مترون جدید بیمارستان فارابی ابراز امیدواری کرد، جو همکاری و دوستی موجود در دفتر پرستاری و مجموعه کارکنان پرستاری همچنان تداوم یابد و از حاضران خواست تا  وی را در اجرای مسئولیتش یاری کنند. اکبری، مترون سابق بیمارستان نیز طی سخنانی، از تمامی سوپروایزران و سرپرستاران که در طی دوران تصدی اش با وی صمیمانه همکاری  نمودند قدر دانی نمود و برای رضایی آرزوی موفقیت کرد.  توضیح این که: مراسم رسمی تکریم و معارفه مدیران پرستاری جدید و سابق بیمارستان فارابی روز چهارشنبه 8 مهر ماه در سالن آمفی تئاتر پروفسور شمس  بیمارستان فارابی برگزار می شود.

منبع:پورتال دانشکده