امروز : چهارشنبه 2 فروردین 1402 Rss | صفحه اصلی دانشکده
29 خرداد 1400

بیست و چهارمین جلسه شورای فصلی معاونت بین الملل دانشکده پزشکی برگزار شد

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
به گزارش معاونت بین الملل دانشکده پزشکی این نشست پیش از ظهر روز سه  شنبه 25 خرداد ماه به صورت هیبریدی (حضوری و مجازی) با حضور دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده، دکتر احسان شریف پاقلعه معاون پژوهشی پردیس بین الملل دانشگاه، دکتر مرجان یغمائی مدیر توانمندسازی بین المللی نیروی انسانی معاونت بین الملل دانشگاه، و معاونین بین الملل گروه­ ها و بیمارستان­ های تابعه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
این جلسه مانند جلسات قبل با تلاوت آیاتی از قرآن مجید با صوت گوش­نواز دکتر احسان شریف­ پا­قلعه معاون پژوهشی پردیس بین الملل دانشگاه و معاون بین المل گروه ایمونولوژی آغاز گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر رضایی ضمن خیرمقدم به مهمانانی که بصورت حضوری شرکت کرده بودند و خوشامدگویی به مهمانان مجازی، به نحوه انجام فعالیت­ های گوناگون در سال 1399 و ابتدای سال 1400 در دوران همه­ گیری ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه هیچ کدام از فعالیت­ های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه در دوران کووید 19 نه تنها متوقف نگردید بلکه شرایط خاص و محدودیت­ هایی که به دلیل اپیدمی این بیماری ایجاد شد باعث توسعه آموزش مجازی در کلیه دانشکده ­های دانشگاه علوم پزشکی تهران و حتی کلیه دانشگاه­ های سراسر کشور شد که ممکن بود این توسعه و پیشرفت در زمینه آموزش مجازی بدون این محدودیت  ها سال ها محقق نگردد. ایشان معتقد بود که به هر حال این شرایط باعث ایجاد فرصت های بسیار خوبی در زمینه­ های آموزشی، پژوهشی، درمانی و همچنین بین المللی در دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی شد.
سپس دکتر یغمائی به معرفی میز همکاری‌های علمی ایران و آمریکای شمالی و کانادا پرداخت و افزود که این میز همکاری اکنون تبدیل به اتاق همکاری متشکل از اعضای اتاق شده است که تاکنون 15 برنامه مشترک با کشورهای آمریکایی بصورت کارگاه و دوره های کوتاه مدت درخصوص آخرین روش های درمانی برای بیماری های هماتولوژی و مشابه آن و دندانپزشکی و بعد از آن روان پزشکی برگزار شده است. وی پیشنهاد همکاری کلیه رشته های بالینی دانشکده در این برنامه ها را داد و از مزایای این دوره ها به تبادل اطلاعات و دریافت بروزترین روش های درمانی کشورهای آمریکای شمالی اشاره کرد.
دکتر نکوفر که بصورت مجازی به ارائه سخنرانی نمود، به معرفی و آمار اساتید مدعو و تاریخچه جذب آن ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و افزود اولین اساتید مدعو دانشگاه در پانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی به همت و پیشنهاد دبیر اجرایی این همایش دکتر محمدمهدی فیض آبادی عضو هیأت علمی گروه میکروبشناسی و معاون بین الملل این گروه از کشور ایتالیا و هلند معرفی شدند و از آن ببعد روند جذب استاد مدعو از مراکز خارجی معتبر در دانشگاه ادامه پیدا کرد.
مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه اضافه کرد از مزایای جذب اساتید مدعو تبادل دانش، افزایش کیفیت آموزش و پژوهش و تحقیقات، انجام پایان نامه های مشترک با دو استاد راهنما، انجام تحقیقات مشترک و ارائه آموزش های تخصصی توسط گروه های آموزشی است که پیشنهاد می شود کلیه اعضای هیأت علمی در تلاش برای برقراری ارتباط با همکاران خارجی باشند.
معاون پژوهشی پردیس بین الملل دانشگاه درخصوص تسهیلات معاونت پژوهشی پردیس برای گروه ها و مراکز تحقیقات مثل گرنت های تشویقی برای فعالیت های بین المللی توضیح داد و به معرفی شعبه جدید دانشگاه در کربلا و فراخوان اعلام همکاری علاقه مندان پرداخت. دکتر احسان شریف پاقلعه سپس فرآیندهای معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری را جهت مشارکت و فعالیت نخبگان خارجی شرح داد و به سایر برنامه های معاونت پژوهشی پردیس بین الملل دانشگاه اشاره کرد. در نهایت از برگزاری سمپوزیوم postgraduate برای دانشجویان در آذرماه سال جاری خبر داد.  
در پایان نیز دکتر محمدمهدی فیض آبادی معاون بین الملل گروه میکروبشناسی درخصوص برگزاری چندین وبینار بین المللی توسط این گروه با حضور مخاطبان بین المللی توضیح داد و سایر معاونین نیز به بیان نظرات و سوالات خود در زمینه های مختلف بین المللی پرداختند.




منبع:پورتال دانشکده

نظرات
5/5 0 0 0