امروز : شنبه 10 خرداد 1399 Rss | صفحه اصلی دانشکده

حذف
ویرایشگر متن
گالری عکس
در حاشیه نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی مراسم تکریم دکتر فرشاد علامه سرپرست پیشین و  معارفه دکتر نسیم خواجوی راد مدیر جدید دفتر توسعه آموزش دانشکده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی با حضور اعضای هیات رئیسه و استاد بهادری، صبح روز شنبه 30 فروردین در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در ابتدای جلسه و پیش از دستور دکتر نفیسی رییس دانشکده پزشکی با گذر بر تغییرات صورت گرفته در روزهای اخیر در سطح دانشگاه از  انتصاب دکتر حکمت به عنوان رئیس جدید بیمارستان ضیائیان، انتصاب دکتر رستمیان در ستاد شاهد و ایثارگر و انتصاب دکتر علامه به عنوان معاون درمان جدید دانشگاه اشاره کرد.
در ادامه اعضا و معاونین مربوطه در خصوص آیین نامه ارزشیابی غیر حضوری که توسط معاونت آموزشی دانشگاه به دانشکده ها ارسال شده بحث و تبادل نظر کردند و بحث بر مزایا، معایب و چالش های موجود در آموزش مجازی ادامه یافت.
در ادامه دستور اصلی جلسه هیات رئیسه، در خصوص درخواست گروه روانپزشکی در خصوص اساتید مدعو، رزومه کاری اساتید مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و با تاکید بر هیات علمی بودن به عنوان یکی از شروط اصلی همکاری، در خصوص نوع همکاری و تمدید قرارداد با آنها تصمیم گیری شد.

دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی گزارشی از عملکرد معاونت در حوزه مجازی سازی آموزش ارائه کرد و گفت: پیش از وضیعت موجود و ضرورت تعطیلی دانشگاه ها به خاطر شیوع کرونا، آموزش مجازی بسیار محدود بود اما بعد از ضرورت و نیاز به آموزش مجازی رشته های تخصصی در قالب درس در سامانه نوید تعریف شدند.
وی افزود: از یک سو تنها پلتفرم موجود برای آموزش آنلاین که به صورت محدود استفاده می شد ادوبی کانکت بود و از سوی دیگر به توانمندسازی اعضای هیات علمی در این مهارت آموزشی کمتر توجه می شد که پس از تلاش و ارتباط بی وقفه  با مسئولین و کارشناسان دانشکده مجازی و التزام کارشناسان معاونت به تقویت مجازی سازی آموزش، برای تمام اعضای هیات علمی و دستیاران نام کاربری و رمز عبور صادر و برای اعضای هیات علمی کارگاه آموزشی آنلاین کار با نرم افزار اسکای روم و ادوبی کانکت برگزار شد.
دکتر لباف با بیان این که 61 اتاق مجازی در اسکای روم ادوبی کانکت ارائه شد گفت: با پشتیبانی های صورت گرفته در دوهفته اخیر در اسکای روم 155 جلسه آموزشی با حضور بیش از 5 نفر و 97 جلسه بیش از نیم ساعت و با حضور بیش از 10 نفر برگزار شده که مجموعه حاضران چهار هزار و 500 نفر بودند.
معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی ادامه داد: در سامانه نوید در 27 رشته تخصصی 77 موضوع درسی بارگذاری شد در ادوبی کانکت نیز 248 جلسه بالاتر از ده دقیقه، 150 جلسه بیش از 30 دقیقه و 80 جلسه بالاتر از یک ساعت تشکیل شده که در کل بازخورد های مناسبی از اعضای هیات علمی دریافت کردیم که به نوعی خواهان تداوم این نوع آموزش در دوران بعد از کرونا بودند.
دکتر لباف از معرفی دو پلتفرم دیگر برای آموزش مجازی در روزهای آتی خبر داد و گفت: همچنین علاوه بر توسعه آموزش مجازی بدنبال برگزاری آزمون الکترونیک از طریق سامانه نوید و توانمندسازی اعضای هیات علمی در آموزش مجازی هستیم.
دکتر نفیسی با استقبال و ابراز خرسندی از توسعه آموزش تخصصی با استفاده از شیوه های مجازی خاطر نشان کرد:  با بارگذاری فیلم و اسلایدهای آموزشی در سامانه سماد، کلیه فراگیران آموزش پزشکی در سراسر کشور میتوانند به این محتواهای آموزشی دسترسی پیدا کنند که میتواند برای دانشگاه ارزش افزوده مالی و درآمد زایی داشته باشد.
در ادامه دکتر لباف به شیوه نامه پیشنهادی آزمون ارتقاء دستیاری سال 99 پرداخت و گفت: گروه های بالینی تا پایان خرداد 99 فرصت دارند نمره درون بخشی خود را در سامانه سیپاد اعلام کنند که مشتمل بر نمره رفتار حرفه ای 30 نمره به صورت ارزیابی گلوبال، نمره لاگ بوک، نمره کتبی 60 نمره ( اگر ازمون کتبی در گروهی برگزار نشد جای آن خالی گذاشته شده و نمره از مقیاس 90 از 150 محاسبه شود) نمره آسکی (اگر آسکی در گروهی برگزار نشد از مشاهده مستقیم مانند  Dops استفاده شود.
وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون ادامه داد: آزمون یا به صورت 4گزینه ای 100 سوال 100 نمره یا به صورت استنتاج بالینی از راه دور یک ساعت 50 نمره باشد زمان پیشنهادی برای آزمون 15 تا 30 مرداد است و گروه ها باید تا 10 مرداد سوالات را که در گروه خود مرور همتا شده است را به معاونت آموزش تخصصی دانشکده تحویل دهند در خصوص نحوه برگزاری آزمون پیشنهاد شد برای حفظ سلامت دستیاران و رعایت فاصله گذاری اجتماعی آزمون به صورت غیر متمرکز (هر گروه در یک روز و به صورت جداگانه) برگزار شود.
دکتر لباف خاطر نشان کرد: در صورتی که دستور العمل جدید از سوی وزارت بهداشت اعلام و ارسال گردد بخش دوم شیوه نامه پیشنهادی،  یعنی نحوه برگزاری آزمون لغو خواهد شد.
در این نشست پیشنهاد شد با توجه به توسعه آموزش مجازی و استقبال از آن،  دفتری با همین عنوان در دانشکده مستقر و فعالیت خود را آغاز کند.

در پایان جلسه هیات رئیسه دکتر نفیسی در بخش  تکریم و معارفه مدیر پیشین و جدید دفتر توسعه آموزش، گفت: دفتر توسعه آموزش دانشکده محل معرفی افراد توانمند به سطح دانشگاه و وزارت بهداشت است.
وی افزود: حضور دکتر علامه به عنوان یک فرد آشنا و مسلط به حوزه آموزش در جایگاه معاونت درمان فرصت خوبی برای دانشکده پزشکی است چرا که با دید آموزشی که دکتر علامه دارد میتوانیم مشکلات موجود در حوزه آموزش و درمان که نیازمند تعامل است را بهتر حل و فصل کنیم.
دکتر نفیسی با اشاره به انتصاب دکتر نسیم خواجوی راد استادیار گروه داخلی گفت: دکتر خواجوی نیز از گذشته حضور پررنگی در مسئولیت های آموزشی مانند کمیته مبانی طب بالینی دفتر توسعه آموزش، مسئولیت آموزشی گروه داخلی و مسئولیت بخش جنرال داخلی بیمارستان امام خمینی را بر عهده داشتند که برایشان در دوران تصدی مدیریت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی آرزوی موفقیت می کنیم.
 اهدای لوح تقدیر به دکتر فرشاد علامه سرپرست پیشین دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی و اعطای ابلاغ مدیریت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی به دکتر نسیم خواجوی راد حسن ختام این جلسه بود.

منبع:پورتال دانشکده