

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، سومین دوره ارائه پایان نامه های 5 دقیقه ای دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی با حضور دکتر شهریار نفیسی ریاست دانشکده پزشکی، دکتر امیر علی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی پیش از ظهر روز سه شنبه 7 اردیبهشت درتالار ابن سینا برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر نفیسی ضمن خیر مقدم به برگزیدگان پایان نامه های داوری شده گفت: این مراسم برای سومین دوره در سطح دانشکده و برای اولین بار به صورت سراسری در سطح دانشگاه برگزار می شود که پس از اعلام فراخون از سوی معاونت تحصیلات تکمیلی 95 ویدئو 5 دقیقه ای به دبیرخانه مراسم ارسال و در نهایت 8 پایان نامه برگزیده شد که با توجه به شرایط کرونا عدد قابل قبولی است.
رئیس دانشکده پزشکی نزدیک تر شدن دانشکده های دانشگاه را آرزوی دانشکده پزشکی دانست و افزود: تقسیم بندی هایی که وجود دارد سوری و غیر واقعی است و در مواردی از سر ناچاری است، در روند تشخیص، درمان و پیشگیری پاندمی کرونا دیدیم که رشته های علوم پزشکی همه باهم و یکپارچه هستیم و در یک مسیر حرکت میکنیم، در ساخت واکسن رشته های علم پایه، در بخش تولید داروهای داخلی رشته های داروسازی، در ارائه خدمات بالینی پزشکان و پرستاران، در ساخت تجهیزات پزشکی بخش های پیراپزشکی هم باهم همسو بوده و غیر قابل تفکیک هستند.
وی خاطر نشان کرد: در سال 1313زمانی که ساختمان اصلی دانشگاه افتتاح شد مجموعه ای به نام دانشکده علوم پزشکی در آن جمع شده بود که بعدها به علت محدودیت فضا و اختلافاتی که ایجاد شد به شکل امروزی فاصله ها ایجاد شد.
در ادامه دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری مراسم هایی از این دست را بسیار جذاب دانست و خطاب به دانشجویان گفت: دنیایتان را بزرگ کنیدو حتما در فضای مجازی بویژه در توئیتر حضور داشته باشید فارغ از همه حواشی سیاسی که ممکن است در فضای مجازی رخ دهد شما به دنبال تعاملات علمی در فضای مجازی باشید، از شرایط پیش آمده در دوره پاندمی کرونا و استفاده رایگان از مقالات به روز دنیا استفاده کنید.
دکتر سهراب پور با استقبال از برگزاری این ایونت در سطح دانشگاه گفت: امروز ما با موضوعات بسیار نابی در این مراسم آشنا شدیم و متوجه شدیم محققان ما بر روی چه مسائلی تحقیق میکنند که همین چراغ راهی برای انجام مطالعات بیشتر در آینده خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد سال آینده این مراسم در سطح بسیار گسترده تر و با حضور بیشتر دانشجویان برگزار شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ظرفیت علمی توئیتر گفت: بسیاری از افراد برجسته بین المللی و مطرح دانشگاه های تراز اول دنیا در توئیتر صفحه دارند و مقالات و یافته های علمی خود و یا شاگردان خود را در آن منتشر می کنند که شما میتوانید به راحتی به آن دسترسی پیدا کنید. زهرا صالحی دانشکده تغذیه، صبا فرجی نیری از دانشکده پزشکی، بهنوش کمالی از دانشکده توانبخشی، مهشید کیانی از دانشکده داروسازی، فاطمه معدنی از دانشکده فناوری های نوین، شکوه شهروسوند از دانشکده بهداشت، معصومه علی آبادی از دانشکده پزشکی،محمد جوادی از دانشکده پرستاری و مامایی نفرات برگزیده ای بودند که پایان نامه خود را در 5 دقیقه ارائه کردند.
در پایان از 8 برگزیده پایان نامه های 5 دقیقه ای با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد و عکس یادگاری حسن ختام این مراسم بود.