امروز : شنبه 28 فروردین 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده
13 آذر 1399

برگزاری جلسه تعیین ظرفیت پذیرش دانشجویان بین‌الملل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
 به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از معاونت بین ‌الملل دانشکده پزشکی، جلسه تعیین ظرفیت پذیرش دانشجویان بین‌الملل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی گروه بیوشیمی در روز سه شنبه 11 آذر 1399 با شرکت دکتر نیما رضایی معاون بین­ الملل دانشکده، دکتر وحید ضیائی معاون آموزشی پردیس بین الملل دانشکده پزشکی، دکتر ایرج رادگردی کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی، دکتر ملیحه پاک نژاد مدیر گروه بیوشیمی و دکتر آذین نوروزی معاون بین الملل گروه بیوشیمی برگزار شد.
در جریان این نشست دکتر ضیایی درباره وضعیت و روندهای مورد قبول دانشگاه درخصوص جذب دانشجوی خارجی صحبت کرد. سپس دکتر پاک نژاد درباره مسائل گروه بیوشیمی در زمینه مشکلات تهیه مواد آموزشی مورد نیاز، مکان پژوهشی مناسب، اهمیت سطح کیفی لازم دانشجوی بین الملل سخن گفت. همچنین به ضرورت وجود ضوابط مشخص برای پذیرش دانشجوی استاد محور اشاره کرد. دکتر نوروزی نیز به اهمیت ارائه مقاله توسط دانشجوی کارشناسی ارشد پرداخت.
سپس دکتر رضایی راهکارهایی را درخصوص مشکلات مطرح شده به جهت هدفمند شدن پذیرش دانشجوی بین الملل به لحاظ مالی، آموزشی و پژوهشی ارائه داد.
دکتر ضیایی نیز قول همکاری با گروه برای حل و فصل مسائل را داد. توضیح آنکه مقرر شد هفته آتی مجددا جلسه ای مشابه در این زمینه برگزار شود.

تهیه خبر و عکس: زهره آل­ بویه
کارشناس معاونت بین­ الملل دانشکده پزشکی