امروز : یکشنبه 4 آبان 1399 Rss | صفحه اصلی دانشکده

دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، بیست و یکمین کنگره مجازی میکرب شناسی ایران توسط گروه میکرب شناسی دانشکده پزشکی و همکاری انجمن میکرب شناسی ایران برگزار می شود.
این کنگره از 27 مرداد 1399 با ارائه تعداد زیادی از دستاورد های علمی محققین ایرانی و بین المللی در قالب سخنرانی و پوستر آغاز به کار خواهد کرد.
 تاکنون اساتید مدعو از کشور های اسپانیا، سوئد، فرانسه، ایتالیا، بلژیک، ترکیه و پاکستان آمادگی خود را برای سخنرانی اعلام کرده اند.
با توجه به فاصله گذاری های اجتماعی و ضرورت اجرای مقررات بهداشتی تمامی پانل های تخصصی در قالب وبینار ارائه خواهد شد. تاکنون 8 وبینار برای این کنگره برنامه ریزی شده که با مساعدت معاونت بین الملل دانشگاه اجرا خواهد شد.
قابل ذکر است تمام وبینارها دارای امتیاز باز آموزی بوده و علاقمندان جهت ثبت نام در این وبینار ها می توانند به ادرس زیر مراجعه کنند:

همچنین برنامه های 4 وبینار اول از 27 مرداد در سایت کنگره میکرب شناسی به ادرس    www.ismcongress.irدر دسترس خواهد بود.

منبع:پورتال دانشکده