امروز : سه شنبه 30 شهریور 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده
30 آذر 1399

بیست و دومین جلسه شورای فصلی معاونین بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان های تابعه دانشکده پزشکی برگزار شد

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
بیست و دومین جلسه شورای فصلی معاونین بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان های تابعه با حضور رئیس  دانشکده پزشکی برگزار شد

به گزارش معاونت بین الملل دانشکده پزشکی این نشست پیش از ظهر امروز شنبه ۲۹ آذر به صورت هیبریدی (حضوری و مجازی) با حضور دکتر نفیسی ریاست دانشکده، دکتر خامی مشاور عالی معاونت بین­ الملل دانشگاه، دکتر امینیان ریاست پردیس دانشکده پزشکی، دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده و معاونین بین الملل گروه ها و بیمارستان­ها در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
 در ابتدای این جلسه دکتر نیما رضایی با خیر مقدم به شرکت­ کنندگان گفت: از اسفند سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی مدل برگزاری جلسات فصلی تغییر پیدا کرد و امروز برای شورای فصل پاییز مانند جلسه فصل تابستان به صورت هیبریدی (حضوری و مجازی) در خدمت معاونین بین­الملل هستیم.
دکتر رضایی ضمن تشکر از حمایت‌های دکتر نفیسی در حوزه معاونت بین الملل گفت: علیرغم تمام مشکلات و چالش های پیش رو با حمایت‌های استاد نفیسی توانستیم با حفظ استانداردها پیش برویم. وی همکاری و هماهنگی گروه ها و بیمارستان ها را از مهمترین راه های پیشرفت و ارتقاء اهداف معاونت بین الملل عنوان کرد.
در ادامه دکتر اسماعیل زاده معاون پژوهشی پردیس بین الملل دانشکده پزشکی در خصوص بحث استاد مشاور و راهنمای بین الملل در دکتری استاد محور صحبت کرد و گفت: آیین نامه این موضوع توسط معاونت بین الملل دانشگاه و معاونت آموزشی دانشگاه تهیه شده است که در آن نحوه انتخاب استاد راهنما و مشاور بین المللی به طور کامل توضیح داده شده است. وی افزود: معاونت بین الملل در راستای پیاده سازی و عملی کردن این موضوع برنامه های حمایتی را در دستور کار خود دارد و اجرایی شدن این موضوع را موجب دیده شدن بیش از پیش دانشکده در عرصه‌های بین‌المللی دانست و خواستار تمرکز مسئولین و دست اندرکاران بر روی این حوزه شد. دکتر اسمعیل زاده همچنین در پاسخ به نقطه نظرات حاضرین گفت: این شیوه نامه می باید یک الی دو سال اجرایی شود تا نقاط قوت و ضعف آن جهت اصلاح نسخه بعدی مشخص شود.

در ادامه دکتر معماری مدیر توسعه امور بین الملل دانشگاه به موضوع تحلیل و توسعه بازار بین الملل برای دپارتمان ها و گروه های پزشکی پرداخت و گفت: در ۴ ترم گذشته یعنی از سپتامبر ۲۰۱۹ تا نوامبر ۲۰۲۰ تعداد درخواست های متقاضیان خارجی نسبت به سال‌های قبل دو و نیم برابر افزایش داشته است که این افزایش ناشی از همکاری خوب گروه های مختلف دانشکده پزشکی در رابطه با جذب دانشجوی خارجی است. وی همچنین از گروه هایی که در این زمینه بسیار فعال هستند از جمله گروه های بالینی شامل گروه جراحی عمومی، گروه رادیولوژی، گروه قلب، گروه کودکان، گروه داخلی، گروه چشم پزشکی، گروه پوست و گروه ارتوپدی و گروه های علوم پایه از جمله گروه ایمونولوژی، گروه فارماکولوژی، گروه فیزیک و مهندسی پزشکی، گروه بیوشیمی، گروه میکروبشناسی، گروه فیزیولوژی و گروه ژنتیک پزشکی تقدیر کرد و از گروه های آموزشی دیگر در دانشکده خواست تا فعالیتشان در زمینه جذب دانشجوی خارجی را بیشتر نمایند.
 در ادامه دکتر سلیمانی معاون بین الملل گروه چشم پزشکی در بیمارستان فارابی ضمن تشکر از معاونت بین الملل دانشکده جهت پیگیری امور بین الملل گروه ها و بیمارستان ها در خصوص تسریع در اخذ نتیجه و تصمیم در جذب متقاضیان خارجی و اینکه چطور می توان پروسه پاسخ به درخواست متقاضیان بین المللی را در دانشکده و دانشگاه کوتاه کرد صحبت کرد. وی همچنین درخواست قرار گرفتن وب سایت بیمارستان ها در وب سایت انگیسی دانشگاه را جهت یکپارچه سازی و یکسان سازی ظاهر و ساختار سایت های بین المللی دانشگاه را پیشنهاد داد.
سپس دکتر فیض آبادی معاون بین الملل گروه میکروب شناسی و مسئول میز همکاری با کشور آلمان درخصوص فعالیت‌های میز آلمان توضیحاتی را ارائه داد و برگزاری وبینارهای بین المللی توسط گروه  میکروبشناسی را گزارش داد. وی همپنین فرم های ارزشیابی در خصوص توانایی های اعضای هیئت علمی دانشگاه را جهت تکمیل توسط معاونین توزیع کرد.
بعد از آن دکتر یغمایی مسئول میز همکاری با کشورهای آمریکای شمالی و کانادا نیز به پتانسیل همکاری با کشورهای آمریکای شمالی و کانادا پرداخت و گفت در چند ماه اخیر فعالیت این میز را با حمایت دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه و فراخوان همکاری با این میز شروع کردیم که در حال حاضر اعضای این اتاق شکل گرفته است اما هنوز ظرفیت جذب علاقمندان از بین اساتید و دانشجویان دانشگاه به همکاری با این میز موجود است. وی افزود: از جمله اهداف مهم این میز همکاری با کشور آمریکا و همچنن تنظیم آیین نامه ای درخصوص جذب استاد مدعو از کشورهای امریکای شمالی است بطوریکه اساتید این کشورها بدانند جهت استاد مدعو شدن در دانشگاه علوم پزشکی تهران باید دارای یک سری استانداردها و معیارهای مشخص مورد نظر دانشگاه باشند.
در ادامه دکتر جزایری مسئول میز همکاری با کشور ایتالیا در خصوص پتانسیل‌های همکاری با کشور ایتالیا صحبت کرد و از گروه ها و بیمارستان های دانشکده پزشکی جهت همکاری با این میز دعوت کرد.
و در آخر نیز دکتر نکوفر مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه به موضوع ژورنال کلاب آنلاین بین الملل پرداخت و تاکید کرد اگر گروه ها بخواهند ژورنال کلاب های آنلاین برگزار نمایند باید مقاله موردنظرشان را انتخاب نموده و آن را به دفتر روابط بین الملل دانشگاه جهت تماس با نویسنده اول و نویسنده مسئول مقاله ارائه بدهند تا آن ها را برای شرکت در ژورنال کلاب دعوت نمایند. وی افزود: در این ژورنال کلاب ها دانشجویان از جمله رزیدنت های دانشگاه با نویسندگان مقاله ارتباط موثر برقرار می نمایند.

خبر: مینا محمدی/ مرضیه صنعت خانی
عکس: مینا محمدی