امروز : پنجشنبه 29 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

بزودی نرم افزار اندرویدی بیمارستان ضیائیان راه اندازی می شود

مهدی صدفی، مسئول پذیرش بیمارستان ضیائیان درخصوص اهداف راه اندازی نرم افزار اندرویدی گفت: به منظور ارتقای سطح اطلاعات مراجعین از خدمات و تعرفه های بیمارستان و استفاده از پیشنهادات مراجعین برای پیشبرد استراتژیهای درون سازمانی از اهداف این نرم افزار برشمرد.وی با اشاره به امکانات این نرم افزار افزود: نظرسنجی مراجعین بیمارستان، ارتباط بدون واسطه بامدیریت به دو صورت پیام و صدای ضبط شده، آموزش های رزرو تلفنی، دریافت لیست برنامه هفتگی و ماهانه پزشکان درمانگاه بصورت آنلاین، دسترسی به مختصات جغرافیایی و آدرس بیمارستان از روی نقشه از جمله امکانات آن عنوان کرد.صدفی در پایان تصریح کرد: مراجعینی که نرم افزار اندرویدی برروی گوشی آن ها نصب شده باشد، آنان به راحتی می توانند به جدیدترین اخبار بیمارستان و درمانگاه بصورت نوتیفیکشن( پیام) دسترسی يابند.

منبع:پورتال دانشکده