امروز : پنجشنبه 29 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

برگزاری کلاس آموزش اطفاء حریق در بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ به نقل از شایسته دبیر کمیته بحران این مرکز، کلاس آموزشی اطفاء حریق ویژه رابطین آتش نشانی بخش های بالینی بیمارستان با همکاری ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه دوازده، سه شنبه 13 دی ماه سال جاری در تالار شهید شبانی بیمارستان برگزار گردید.  بنابراین گزارش؛ کلاس آموزشی اطفاء حریق طی مدت زمان دو ساعت به صورت ارائه مباحث تئوری و همچنین آموزش های عملی و اجرایی توسط یکی از کارشناسان ایستگاه یک منطقه 12 تهران برگزار شد. در این برنامه مباحث تئوری و عملی واکنش در برابر آتش سوزی ، اقدامات در زمان اطفاء حریق و تشخیص لزوم اطلاع دادن به آتش نشانی تدریس گردید. همچنین مباحث ايمني و پيشگيري از آتش سوزي و روش هاي مقابله و اطفاء حريق در هنگام مواجهه با آن از دیگر مواردی بودند که در این نشست آموزشی به آنها پرداخته شد.

منبع:پورتال دانشکده