امروز : پنجشنبه 24 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
28 مهر 1395

برگزاري نشست صميمانه اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي با جمعي از دانشجويان دانشكده پزشكي

نشست صميمانه اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي با جمعي از دانشجويان دانشكده پزشكي عصر ديروز 27 مهرماه  برگزار شدبه گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي در اين نشست صميمي كه عصر ديروز 27‌مهر ماه از ساعت 15 تا17 در سالن شوراي دانشكده برگزار شد، در ابتدا دكتر ميرزازاده دقايقي كوتاه با خير مقدم به كارشناسان WFME و دانشجويان، از دانشجويان خواست تا نظرات خود را به صورت كاملا شفاف و واضح بيان كنند.وي سپس براي راحت تر بودن دانشجويان در بيان نقطه نظرات، ديدگاه ها و مشكلات موجود جلسه را ترك كرد.دانشجويان در اين جلسه نظرات خود را در باره آموزش پزشكي و دوره آموزشي پزشكي عمومي بيان كردند.گفتني است بيش از 20 نفراز دانشجويان به نمايندگي از دانشجويان پزشكي در اين نشست شركت داشتند.گفتني است دو تن از اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي موسوم به  WFME جهت اعتبار بخشي آموزش پزشكي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران به ايران سفر كرده اند كه نظر نهايي خود را پس از ديدار با مديران گروه ها، دانشجويان، اعضاي هيات علمي و بازديد از دانشكده پزشكي روز پنج شنبه پس از ملاقات با رييس دانشگاه اعلام خواهند كرد.

منبع:پورتال دانشکده