امروز : چهارشنبه 28 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
4 آبان 1395

برگزاري نشست اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي با جمعي از اعضاي هيات علمي دانشكده پزشكي

نشست  اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي با جمعي از اعضاي هيات علمي باليني و علوم پايه دانشكده پزشكي عصر روز 28 مهرماه  برگزار شد.به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي در اين نشست كه عصر روز 28 مهرماه از ساعت 15 تا17 در سالن شوراي دانشكده برگزار شد،اعضاي هيات علمي شركت كننده از گروه هاي آموزشي علوم پايه و باليني صحبت ها و نظرات خود در رابطه با برنامه هاي آموزشي در گروه هاي باليني و علوم پايه، ارزشيابي دانشجويان در قالب برگزاري آزمون و كوريكولوم آموزش پزشكي بيان كردند.گفتني است دو تن از اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي موسوم به  WFME جهت اعتبار بخشي آموزش پزشكي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران به ايران سفر كرده اند كه نظر نهايي خود را پس از ديدار با مديران گروه ها، دانشجويان، اعضاي هيات علمي و بازديد از دانشكده پزشكي روز پنج شنبه پس از ملاقات با رييس دانشگاه اعلام كردند.

منبع:پورتال دانشکده