امروز : چهارشنبه 28 آذر 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

برگزاري مراسم معارفه دستياران جديدالورود و تقدير از دستياران برتر دانشكده پزشكي

يكشنبه 11 مهر، مراسم معارفه دستياران جديدالورود و تقدير از دستياران برتر در دانشكده پزشكي برگزار مي شود. به گزارش  روابط عمومي دانشكده پزشكي، اين جشن براي آشنايي دستياران با یکدیگر با حضور جمعي از مسئولان دانشگاه و دانشكده پزشكي روز يكشنبه 11 مهرماه از ساعت 13 تا 15 در تالار ابن سينا برگزار می شود.همچنين در اين جشن دستياران برتر سال هاي قبل نيز معرفي شده و موردتقدير قرار مي گيرند.آشنايي دستياران بيمارستان هاي مختلف با يكديگر و اطلاع از امكانات آموزشي بيمارستان ها و بهره وري از آنها از مزاياي برگزاري اين جلسه معارفه است. گفتني است طبق اعلام معاونت آموزش تخصصي و فوق تخصصي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشکی تهران استعلام مديران گروه ها و عملكرد علمي و اخلاقي دستياران ملاك انتخاب آنها به عنوان فرد برتر بوده است.

منبع:پورتال دانشکده