امروز : دوشنبه 2 مهر 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

برگزاری دوازدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ دوازدهمین جشنواره آموزشی بیمارستان سینا با حضور، دکتر علیرضا زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، دکتر امیرحسین امامی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر غلامرضا پورمند، رئیس بیمارستان سینا، دکتر محمدرضا خاجوی و دکتر آذر حدادی، معاونین آموزشی و پژوهشی این مرکز، دکتر حسن برکتی، مدیر این مرکز، مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان و اعضاء هیئت علمی، اساتید پیشکسوت، پرسنل اداری، پرستاری و دانشجویان  بیمارستان ، سه شنبه 30 آذر ماه سال جاری در مرکز همایش های بیمارستان سینا برگزار گردید. جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا هر سال همزمان با هفته پژوهش برگزار می گردد و امسال نیز دوازدهمین جشنواره پژوهشی این مرکز با پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود ملی و پس از سخنرانی دکتر غلامرضا پورمند، رئیس بیمارستان سینا و ضمن بیان خیر مقدم ایشان به حاضرین جشنواره آغاز به کار کرد. این جشنواره با پخش دو کلیپ که توسط روابط عمومی بیمارستان تهیه و تدوین شده بود که به معرفی بیمارستان و همچنین موضوع نقش پژوهش از بیان اساتید این مرکز می پرداخت، ادامه یافت. سپس دکتر علیرضا زالی، ریاست سازمان نظام پزشکی کشور به عنوان سخنران مدعو با بیان این مطلب که در مطلع هفته پژوهش هستیم و حضور در جمع شما دوستان خدوم و سختکوش بیمارستان سینا را به فال نیک می گیرم، گفت: بیمارستان سینا نماد برجسته و سنبل خوبی از حرکت های نوآورانه در حوزه فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و درمانی است و همواره نام بیمارستان سینا در پیشینه بیمارستانی کشور به خصوص در  نظام  نوین اداره بیمارستانی از یک جایگاه و وجاهت خاطره انگیزی برخوردار بوده است. دکتر آذر حدادی، معاون پژوهشی این مرکز سومین سخنران این جشنواره بود که به معرفی عملکرد مرکز توسعه پژوهش بیمارستان سینا و مراکز تحقیقاتی در طی یکسال اخیر پرداخت. وی ضمن تشکر از همه کسانی که ضمن خدمت در حوزه های آموزشی و درمانی در عرصه پژوهش نیز قدم بر می دارند، جشنواره پژوهشی را دلیلی برای تقدیر از این عزیزان عنوان نمود و در ادامه سخنان خود به تعداد مقالات چاپ شده یکسال اخیر اشاره کرد. معاون پژوهشی بیمارستان سینا همچنین به تعداد برگزاری کارگاه های پژوهشی در این مرکز و انجام مشاوره های آمار و اپیدمیولوژی پرداخت و بر اهمیت و لزوم آموزش پژوهش در کوریکولوم آموزشی دستیاران تاکید نمود. دکتر امیرحسین امامی از دیگر سخنران این جشنواره بود که ضمن ابراز خرسندی از حضور در جشنواره پژوهشی این مرکز، بیمارستان سینا را مانند خانه خود دانست و بیان داشت: علیرغم اینکه در هفته پژوهش قرار داریم و پژوهش را ارج می نهیم. اما جای جای بیمارستان سینا بوی آموزش می دهد از قدیم هر کس می خواست آموزش ببیند به بیمارستان سینا می آمد و بهترین جا برای آموزش دیدن این مرکز بود و زمانی که قرار شد پژوهش هم در برنامه این بیمارستان قرار بگیرد خوشبختانه بسیار خوب در این مرکز شکل گرفت و رشد کرد که این موضوع حاصل، توجه مسئولین و همدلی هیئت علمی با مسئولین بیمارستان سینا است. و در خاتمه این جشنواره از مقالات و فعالیت های پژوهشی اعضاء هیئت علمی، دستیاران و پرسنل اداری و پرستاری بیمارستان سینا با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد و همچنین تندیس دوازدهمین جشنواره پژوهشی این مرکز به پژوهشگران برتر بیمارستان اهداء گردید و ثبت خاطره دوازدهمین جشنواره پژوهشی بیمارستان سینا در عکسی دسته جمعی حسن ختام این جشنواره بود. لازم به ذکر است: در جشنواره پژوهشی امسال از 38 هیئت علمی، 3 دستیار و 4 پرسنل اداری و پرستاری این مرکز به خاطر دستارودهای پژوهشی ارزنده شان تقدیر و تشکر گردید.

منبع:پورتال دانشکده