امروز : دوشنبه 2 مهر 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

برگزاری جشنواره اموزشی بیمارستان سینا در سال 95

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: جشنواره آموزشی بیمارستان سینا با هدف تقدیر از دستیاران و اساتید پیشکسوت و نمونه بیمارستان و در حاشیه برگزاری کارگاههای آشنایی دستیاران سال اول، روز سه شنبه 13 مهرماه سالجاری در بیمارستان سینا برگزار شد.   جشنواره آموزشي بیمارستان سينا در سال 95 به همت معاونت آموزشی بیمارستان و با حضور دکتر غلامرضا پورمند، رییس بیمارستان سینا ؛ دکترمحمدعلی صحرائیان، قائم مقام این مرکز، دکترمحمدرضاخاجوی ؛ دکتر آذر حدادی، معاونین آموزشی و پژوهشی بیمارستان؛ اساتید و دستیاران گروههای مختلف در تالار امام حسین (ع) بیمارستان سینا برگزار شد. در این مراسم پس از پخش آیات چندی از قرآن کریم و ادای احترام به سرود ملی، دکتر صحراییان به عنوان اولین سخنران ضمن بیان خوشآمدگویی به مدعوین و شرکت کنندگان در جشنواره، از دستیاران فارغ التحصیل به خاطر همکاریی که در مدت چهار سال دستیاری با این مرکز داشتند و در راستای ارتقاء جایگاه بیمارستان تلاش کرده اند تشکر و قدردانی نمود و علم پزشکی را علمی  زنده و پویا دانست که دانش آموختگان آن، در تمام مراحل باید دارای اطلاعات روزامد باشند و بعبارت دیگر فراغت از تحصیل ندارند . دومین سخنران جشنواره معاون آموزشی بیمارستان دکتر خاجوی بود که ایشان با اشاره به تغییرات ایجاد شده در برنامه های دانشگاه  افزود: برگزاری دیرهنگام جشنوره به دلیل تقارن زمان جشنواره با تغییرات ذکر شده بوده است . وی درادامه به تشریح فعالیتهای آموزشی انجام گرفته در بیمارستان و آمار دستیاران و دانش آموختگان در بیمارستان پرداخت.  دکتر ایرانمنش نیز به نمایندگی از طرف پذیرفته شدگان بورد از تلاش و زحمات اساتید گروههای مختلف بیمارستان قدردانی نمودو افزود: جای دارد هم از اساتید محترم که زحمت آموزش و تعلم ما را متحمل شده اند و هم از اعضای خانواده که در تحمل سختیها و زحمات ما شریک بوده اند؛ قدردانی کنیم. وی همچنین حضور در سینا را مسبب تغییر در دیدگاه خود دانست و اظهار امیدواری کرد که در کنار تلاش ، کار و آموزش شرایطی ایجاد شود تا به پژوهش نیز بیشتر پرداخته شود و در خاتمه سخنان خود نیز از مساعدتهای مسئولین بیمارستان در جهت ترفیع مشکلات دستیاران تشکر نمود. همچنین در ادامه برنامه از دکتر داریوش سوادکوهی به عنوان یکی از استادان پیشکسوت بیمارستان دعوت شد که صحبتی با مدعوین داشته باشد و به عنوان آخرین سخنران جشنواره، مطالبی ارائه نماید و در خاتمه  مراسم نیز چون همیشه از دستیاران فارغ التحصیل این مرکز با اهدای لوح تقدیر، قدردانی گردید.

منبع:پورتال دانشکده