4 شهریور 1398

دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
برنامه حضور پزشکان در کلینیک کارکنان، طی شهریور ماه جاری اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی؛ در اين كلينيك كه سه سال از شروع فعاليت آن مي گذرد در طي اين مدت در انواع رشته هاي تخصصي از جمله قلب،غدد، مغزو اعصاب داخلي، زنان، تغديه ،گوش و حلق و بيني،پزشكي ورزشي،گوارش،پوست و طب فیزيكي به همکاران خدمات ارائه می کند.
اين كلينيك كه با همت همكاران عضو بسيج كاركنان دانشكده تاسيس شده با مساعدت معاونت هاي اداري و مالي و امور هيات علمي دانشكده  اداره مي شود. در اين كلينيك  كه در محل طبقه فوقاني ساختمان تالارهاي قريب و دانشجوي دانشكده پزشكي مستقر مي باشد ارائه خدمات به كليه همكاران دانشگاه به طور  صددرصد رايگان انجام مي شود.
همه همكاران دانشگاه مي توانند طبق برنامه اعلامي و با رزرو وقت قبلي از طریق شماه تماس 64053319  و يا مراجعه حضوري از خدمات اين واحد استفاده کنند.

برنامه شهریور ماه حضور پزشکان در کلینیک کارکنان

منبع:پورتال دانشکده