امروز : جمعه 26 شهریور 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده
22 فروردین 1400

اولین نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی در سال 1400/ماه بین الملل دانشکده پزشکی برگزار می شود

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
 اولین نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی در سال 1400 21 فروردین با حضور دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده و اعضای هیات رئیسه برگزار شد.
​به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی در ابتدای این نشست دکتر نفیسی با تبریک مجدد سال نو به اعضای هیات رئیسه از حضور آنها شرایط قرمز کرونایی تشکر کرد.
وی افزود: با توجه به شرایط پیش آمده و حضور فیزیکی دانشجویان مقاطع و دوره های کارآموزی و کارورزی در بیمارستان های تابعه دانشکده،  تعطیلی مجموعه امکان پذیر نیست و تنها میتوانیم محدودیت هایی مانند پیک های گذشته کرونا، صرفا شیفت بندی کارکنان را اجرا کنیم، در خصوص گروه های آموزشی نیز مدیر گروه تصمیم گیر خواهد بود.
در ادامه دکتر عمیدی در خصوص شرایط ایجاد شده از معاونین درخواست کرد: نظرات خود را مطرح کنند؛ و هر یک از معاونین نظرات خود را مطرح کردند که متفق القول مخالف تعطیلی و موافق دورکاری و حضور حداقلی با موافقت معاون مربوطه بودند.
دکتر عمیدی در خصوص حضور کارکنان گفت: پرسنل با حضور حداقلی بخشی از فعالیت خود را به صورت دور کاری انجام خواهند داد.
در ادامه جلسه دکتر ایمانی به موضوع تعطیلی کارآموزان اشاره کرد و گفت: بسیاری از دانشکده های پزشکی با توجه به شرایط قرمز کرونایی نسبت به تعطیل کردن دوره های پزشکی اقدام کرده اند که ما در دانشکده پزشکی تهران، مخالف انجام هرگونه تصمیمات جزیره ای هستیم و فعلا، مقابل هرگونه تکروی و هر گونه اقدام می ایستیم تا فرصت مناسب تصمیم یکپارچه اتخاذ شود.
 وی تصریح کرد: هر گونه تصمیم جزیره ای موجب خواهد شد دانشجویان از برنامه درسی خود یکسال عقب بیافتند و ما باید تصمیم درستی برای آنها بگیریم.
دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی از برگزاری کورس بین المللی آنلاین از 23 فروردین تا 24 اردیبهشت خبر داد و گفت: این دوره یک ماهه در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد و بیش از 2 هزار نفر  دانشجو از کشورهای ایران، آذربایجان،اوکراین،هلندو ... برای شرکت در این برنامه علمی ثبت نام کرده اند،که از اساتید ایرانی و خارجی به زبان انگلیسی در این برنامه هر روز 4 ساعت  سخنرانی خواهند کرد، موضوع این برنامه بیماری های داخلی و هر روز یک موضوع خواهد بود.
 در ادامه و بیان دستور اصلی جلسه، دکتر لباف از تکمیل موضوع ساختار جامع گروه های آموزشی بالینی پزشکی خبر داد گفت: پروتکل واحد و مدون این ساختار که در جلسات قبلی مورد بررسی قرار گرفته بود تکمیل شد و برای بررسی در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آماده است.
وی ادامه داد: در تدوین ساختار جامع گروه های آموزشی بالینی پزشکی، گروه های پزشکی بالینی دانشکده پزشکی متشکل از اعضای هیات علمی در یک رشته از تخصص های پزشکی بالینی دایر در دانشکده هستند که شرایط این گروه‌ها با توجه به گستره خدمات بالینی که به جامعه ارائه می کنند، از همدیگر متفاوت است.
وی ادامه داد: ساختار گروه ها، علاوه بر انجام وظایف آموزشی و پژوهشی لازم است با خدمات درمانی که گروه های ارائه می کنند نیز متناسب است.
وی تصریح کرد: این ساختار جدید بر چهار ماده و اصل استوار است، که در ذیل هر یک این ماده ها نحوه انتصاب، وظایف و اختیارات باز تعریف شده است.
وی افزود: ماده یک مربوط به مدیر گروه است که به پیشنهاد رئیس دانشکده و از میان اعضای هیات علمی با تایید و حکم رئیس دانشگاه منصوب میشود، در ماده دوم عنوان معاون گروه مطرح شده است که هر گروه میتواند سه معاون داشته باشد.
دکتر لباف گفت: ماده سوم مربوط به مسئولین امور آموزشی، پژوهشی، بین الملل گروه است و در ماده چهار عنوان رئیس بخش که به پیشنهاد رییس بیمارستان و توسط رئیس دانشکده انتخاب می شود، پرداخته شده است.
پیش از این دکترلباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی موضوع بررسی ساختار گروه های بالینی را مطرح کرده و اعضای هیات رئیسه در قالب سه کارگروه، ساختار جدید گروه ها که به سه قسمت، مدیر گروه، رئیس بخش و معاون گروه تفکیک شده بود را مورد بررسی قرار داده بودند که پس از جمع بندی نهایی امروز توسط دکتر لباف در هیات رئیسه دانشکده تصویب و برای تصویب نهایی به هیات رئیسه دانشگاه ارسال خواهد شد.
این ساختار از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شده و در جلسات متعددی در هیات رئیسه دانشکده مورد بررسی قرار گرفته بود.

منبع:پورتال دانشکده