امروز : جمعه 26 شهریور 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده

دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی از ایجاد شورای سیاستگذاری حمایت از دستیاران با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و دانشکده خبرداد و گفت: اولین جلسه این شورا تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی پیش از ظهر امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ اولین جلسه این شورا با حضور دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر فرشاد علامه معاونت درمان، دکتر پورغریب معاون دانشجویی، دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی، دکتر سید روح الله میری معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی، دکتر ونداد شریفی مدیر گروه روان‌پزشکی دانشکده پزشکی، دکتر احمدعلی نوربالا عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی، دکتر مریم رحیمی نژاد رئیس مرکز مشاوره دانشجویی، دکتر حسینی از مدیران دانشجویی دانشگاه تشکیل شد.
در این جلسه مقرر شد کارگروه چابکی با حضور دکتر میری، دکتر رحیمی، دکتر لباف، دکتر شریفی،دکتر حسینی و عضوی از معاونت درمان به دبیری دکتر لباف تشکیل شود.
همچنین مقرر شد یکی از دستیاران نیز به نمایندگی از جامعه دستیاری دانشکده پزشکی نیز در این کارگروه حضور داشته باشد. این کارگروه وظیفه دارد  پیشنهادات قابل اجرا جهت بهبود حمایت از دستیاران تدوین و به شورای سیاستگذاری ارایه نماید.

منبع:پورتال دانشکده