امروز : پنجشنبه 29 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده

انتخاب 4 نفر از پرستاران بیمارستان بهرامی به عنوان پرستار ناب

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، در راستای اهمیت اخلاق پرستاری و تشویق پرسنل به داشتن اخلاق ناب، افتخاری منش مدیر پرستاری بیمارستان کودکان بهرامی با هماهنگی مدیریت پرستاری دانشگاه تهران، اقدام به انتخاب پرستار ناب از بین کادر پرستاری، بهیاری و کمک بهیاری نموده است. این انتخاب برای دومین سال متوالی، در سال 95 در بازه زمانی 8 ماهه، بر اساس چک لیستهای خودارزیابی، ارزیابی از پرسنل زیر مجموعه، همتایان، سرپرستان و ارباب رجوع سنجیده شده و تعداد چهار نفر از پرستاران بیمارستان خانمها( ناهید صبوری ، فاطمه محسنی ، نازنین علیمددی و مژده بیات بیدکربه )مفتخر به دریافت نشان اخلاق برتر شدند.از این عزیزان در جشن روز پرستار در بیمارستان بهرامی و جشنی که به همین منظور از طرف مدیریت پرستاری دانشگاه تهران برگزار می‌گردد، تقدیر و تشکر خواهد شد.

منبع:پورتال دانشکده