امروز : جمعه 26 شهریور 1400 Rss | صفحه اصلی دانشکده
22 تیر 1400

دکتر رستمیان:انتخابات سازمان نظام پزشکی یک فرصت است که با حضور و مشارکت حداکثری باید از آن استفاده کنیم

حذف
دو ستونه
حذف
ویرایشگر متن
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر عبدالرحمان رستمیان در خصوص انتخابات سازمان نظام پزشکی که روز جمعه ۲۵ تیرماه برگزار می‌شود گفت: سازمان‌نظام‌پزشکی یک سازمان مردم نهاد است، که یک سری وظایف، مسئولیت ها و اختیارات به  آن سپرده شده است، در بخش خصوصی اگر تک به تک باشد کاری از پیش نخواهد برد اما اگر مشارکت باشد قطعا به اهداف خود خواهد رسید.
 وی افزود: در سازمان نظام پزشکی، اعضای جامعه پزشکی مانند سایر اصناف و حرف جمع شدند و سازمان تشکیل دادند که بلندگو و جایگاه قانونی داشته باشد، در واقع پل ارتباطی برای رسیدن به خواسته به خواسته های خود داشته باشند.
این فوق تخصص روماتولوژی ادامه داد: هر صنفی از مردم می‌توانند سازمان صنفی مخصوص به حرف خود داشته باشند مهم این است که مشارکت داشته باشند تا بهترین‌ها را انتخاب کنند اگر مشارکت پایین باشد، سازمان در پیگیری اهداف و وظایف  خود موفق نخواهد بود.
دکتر رستمیان با اشاره اهداف و وظایف سازمان نظام پزشکی اظهار داشت: سازمان می تواند از یک سو تقاضای حرفه‌ای همکاران را در سازمان‌ها و مراجع قانونی مطرح و پیگیری کند از سوی دیگر شاخص سلامت مردم را رصد کند و اگر مشکلی در شاخص‌های سلامت بود با رابطی که با مجلس دارد اختلالات و کمبودها را در مراجع قانونگذاری مطرح وپیگیری کند.
عضو هیات علمی دانشکده پزشکی خاطر نشان کرد: سازمان نظام پزشکی در واقع پل ارتباطی بین جامعه پزشکی و سلامت کشور را تشکیل می دهد و می تواند شاخص های سلامت کشور را پیگیری و از آن دفاع کند.
وی نظارت بر عملکرد اعضای جامعه پزشکی و جلوگیری از بروز خطاها را از دیگر وظایف سازمان نظام پزشکی عنوان کرد و گفت: سازمان می تواند با نظارت و پیگیری از خطاها جلوگیری کند همچنین با اجرای برخی برنامه ها می تواند اعضای صنف خود را توانمند کند در واقع سازمان نظام پزشکی قدرت خوبی دارد و اگر از قدرت خود استفاده کند و آشنا به مسائل دانشگاه‌ها باشد میتواند از نظام سلامت دفاع کند.
دکتر رستمیان با بیان این که یکی از مسائلی که سازمان نظام پزشکی باید به آن ورود کند مسائل دستیاران و دفاع از دستیاران است باید برای دستیاران امکانات بیشتری دیده شود، تصریح کرد: اگر افراد توانمند و با تجربه مجرب روی کار بیایند، سازمان نظام پزشکی در حل مشکلات اعضای جامعه پزشکی، اساتید و دستیاران موفق تر خواهد بود.
عضو هیات علمی دانشکده پزشکی، با تاکید بر مشارکت و حضور اعضای جامعه پزشکی در انتخابات سازمان نظام پزشکی در روز جمعه 25 تیرماه، گفت: از میان کاندیداها افراد با سابقه مدیریتی، پاکدست، موثر، توانمند، دارای سوابق علمی و اجرایی هستند و ما باید انتخاب خوب داشته باشییم.
وی خاطر نشان کرد: در واقع برگزاری انتخابات سازمان نظام پزشکی یک فرصت است که باید از آن بهترین بهره را ببریم و انتخاب خوبی داشته باشیم اگر مشارکت پایین باشد ممکن است افراد ضعیف انتخاب شوند، اما باید از این فرصت برای انتخاب بهترین ها استفاده کنیم.
وی گفت: از دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز چندین کاندیدای باتجربه و توانمند حضور دارند که همه سوابق مدیریتی اجرایی و علمی در کارنامه خود دارند.

منبع:پورتال دانشکده