امروز : پنجشنبه 24 آبان 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
31 شهریور 1395

اعلام زمان برگزاری بیست و یکمین ژورنال کلاب

به اطلاع می رساند؛ بیست و یکمین Journal Club گروه آموزش پزشکی روز دوشنبه مورخ پنجم مهرماه سال جاری از ساعت 15:00 تا 17:00در طبقه پنجم ساختمان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار می گردد. :The title of research article The hidden process of positive doctor role modelling ارائه دهنده: سرکار خانم دکتر نرگس صالح، دانشجوی دوره دکترای تخصصی (PhD) رشته آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از کلیه اساتید، دانشجویان و علاقه ­مندان دعوت می­ شود در این نشست شرکت نمایند. شایان ذکر است حضور تمامی دانشجویان دکترای تخصصی رشته آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این گردهمایی ضروری است. همچنین حضور دانشجویان کارشناسی ارشد نیز الزامی می باشد. ­­ علاقه مندان می توانند­ در صورت نياز به کسب اطلاعات بیشتر سوالات خود را به نشانی پست الکترونیک گروه آموزش پزشکی mededuc@tums.ac.ir  ارسال نمایند.

منبع:پورتال دانشکده