امروز : چهارشنبه 28 شهریور 1397 Rss | صفحه اصلی دانشکده
31 شهریور 1395

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته‌شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 96-95 دانشگاه علوم پزشكي تهران

به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي: جزئيات و نحوه ثبت نام پذيرفته شدگان‌ آزمون سراسري سال تحصيلي 96-95 دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران اعلام شد.پذيرفته‌ شدگان گرامي جهت ثبت‌نام اينترنتي از تاريخ سوم مهرماه95 تا هفتم مهرماه95  براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت‌نامي زير با وارد نمودن  كد ملي به‌عنوان كد كاربري و شماره شناسنامه به‌عنوان رمز عبور به نشاني سايت معاونت آموزشي به آدرس http://er.tums.ac.ir    مراجعه و نسبت به اسكن مدارك مشروحه ذيل و ثبت‌نام اينترنتي خود اقدام نمايند. بديهي است عدم ثبت‌نام در تاريخ فوق به‌منزله انصراف تلقي خواهد شد.*فرمت فايلهاي ارسالي بايد jpg و همچنين حجم فايل‌هاي ارسالي نبايد بيشتر از 500k باشد.مدارك لازم براي ثبت‌نام اينترنتي:1-تكميل فرم هاي ثبت نام:الف)-فرم شماره 1 براي كليه پذيرفته شدگانب)-فرم شماره 2 مخصوص پذيرفته شدگان منطقه 1،شاهد ،رزمندگانج)-فرم شماره 3 مخصوص پذيرفته شدگان منطقه 2،3د)- فرم مشخصات داوطلبين افغاني وعراقيه)فرم مشخصات پذيرفته شدگانن)-فرم شماره 10(مخصوص سهميه رزمندگان)2-گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي (كه تاريخ 95/06/31 اخذشده باشد) براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه با مهروامضاء مديرمركزپيش دانشگاهي كه نوع گواهي پيش دانشگاهي،  بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي درآن قيد شده باشد.3- اصل مدرك ياگواهي ديپلم متوسطه نظام جديدآموزش متوسطه وسال ماقبل ديپلم براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه با مهروامضاء مديردبيرستان ويا هنرستان4- گواهي مدرك دوره كارداني براي پذيرفته شدگاني كه با مدرك فوق ثبت نام نموده اند.5- اصل ريز نمرات دوره سه ساله متوسطه6- گواهينامه دوره چهارساله نظام قديم آموزش متوسطه بامهروامضاءمديردبيرستان7- اسكن شناسنامه (ازكليه صفحات )وعكس4*38- تصويركارت ملي (پشت ورو)9- گواهي استفاده ازسهيمه شهداءوايثارگران10-تصويركارنامه قبولي اعلام نتايج اوليه آزمون سراسري11- كارت پايان يا معافيت از خدمت نظام‌وظيفه براي آقايان به‌صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس+10تبصره: پذيرفته‌شدگان مشمول معافيت تحصيلي موظف‌اند حداكثر تا يك ما ه با در دست داشتن يك قطعه عكس و تصوير گواهي پايان پايان پيش دانشگاهي جهت صدور معافيت تحصيلي به معاونت آموزشي  دانشكده مربوطه مراجعه نمايند12-پذيرفته‌شدگان اتباع خارجي ضروري است يكي از مدارك اقامتي يا شناسايي معتبر مشروحه ذيل را اسكن نمايند.الف كارت هويت ويژه اتباع خارجي معتبرب گذرنامه معتبر (با حداقل شش ماه اقامت معتبر)ج دفترچه پناهندگي سياسي صادره از نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايراند برگ خروج از كشور مدت‌دار صادره از اداره كل امور اتباع خارجي وزارت كشور- جهت كسب اطلاعات لازم در خصوص سند تعهد محضري و امكانات رفاهي به سايت معاونت دانشجويي به آدرس http://vsca.tums.ac.ir مراجعه فرماييد*جهت كسب اطلاعات در خصوص خدمات خوابگاهي از قبيل تقاضاي اسكان به وب‌ سايت http://eskan.tums.ac.ir مراجعه نماييد...توجه:الف: جهت آگاهي از تكميل بودن و تائيد مدارك ضروري است مجدداً  بعداز  حداكثرسه روزكاري به سايت مراجعه تا پيام ثبت‌نام انجام شد را مشاهده نماييد. ورسيد تاييديه ثبت نام موقت راجهت ثبت نام حضوري دردانشكده پرينت نمايد.ب: در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي‌باشد بايد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام نماييدج: براي دريافت كارت دانشجوئي پس از صدور شماره دانشجوئي به نشاني  vsca.tums.ac.ir مراجعه نماييد.شماره تماس:88352176 (امور رفاهي و خوابگاه) تماس حاصل نماييد.تاريخ ثبت‌نام حضوري: تاريخ ثبت نام حضوري جهت تحويل اصل مدارك فوق به دانشكده پزشكي روز شنبه سوم مهرماه 95( در سالن شهداي دانشكده از ساعت 8:30 تا 12:30)خواهد بود.توجه: مراجعه حضوري دانشجويان شاهد و ايثارگر اعم از افرادي كه با سهميه و يا غير سهميه قبول‌شده‌اند پس از تكميل مراحل ثبت‌نام اينترنتي به واحد مديريت امور دانشجويان شاهد و ايثارگر جهت ارائه‌ي اصل مدارك ايثارگري و تكميل مراحل ثبت‌نام الزامي است.نشاني دانشكده‌ ي پزشكي: تهران- خيابان انقلاب- خيابان قدس- تقاطع خيابان پورسينا- ضلع شمالي دانشگاه تهرانبرنامه ورودي هاي 95 رشته پزشكي:پنجشنبه 95/07/08 ساعت  8/30 تالار ابن سينا برنامه آشنايي دانشجويان با ضوابط آموزشيشنبه 95/07/10 ساعت 2 بعد از ظهر (دانشجويان پسر) برنامه اردوي داخل شهري و بازديد از موزه دانشگاه و ضيافت شام يكشنبه 95/07/11 ساعت 2 بعد از ظهر (دانشجويان دختر ) برنامه اردوي داخل شهري و بازديد از موزه دانشگاه و ضيافت شام براي دريافت برنامه دوره گذر ازدبيرستان به دانشگاه رشته پزشكي اينجا راكليك كنيد.توجه:پذيرفته شدگان پزشكي براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت http://md90.tums.ac.ir/ مراجعه نماييد.

منبع:پورتال دانشکده