امروز : یکشنبه 1 تیر 1
برگزاری شورای فرهنگی و بسیج بیمارستان بهرامی
17 9 1395 برگزاری شورای فرهنگی و بسیج بیمارستان بهرامی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی ، شورای فرهنگی و بسیج بیمارستان بهرامی تشکیل شداین جلسه روز چهارشنبه 17 آذر 95 در سالن شورا و با حضور دکتر صادقی رییس بیمارستان، دکتر رفعتی مدیر ، دکتر شعبانی مسئول کانون بسیج ، افتخاری منش مترون ، نهاردانی ،جاهدی ، ملامحمدی، بیات و اسکندری  اعضای شورا تشکیل شد . ابتدا گزارش برنامه های برگزار شده در هفته بسیج ارائه شد. . سپس فراخوان نیروی درمانی جهت شرکت در رزمایش وحدت 2 در سیستان و بلوچستان مطرح و مقرر شد هماهنگی برای اعزام نیرو صورت گیرد. سپس مسئول نیروی انسانی در خصوص برچسب های تمدید اعتبار کارت عضویت بسیج توضیحاتی ارائه نمود. در ادامه موضوع برگزاری جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت مطالبی ارائه و مقرر گردید در جلسه با اعضای هیئت علمی توضیحات ارائه گردد . در پایان مقرر شد برای برگزاری کارگاه های فرهنگی اعضای هیئت علمی تاریخ به معاونت فرهنگی دانشگاه اعلام شود .

منبع:بیمارستان بهرامی