برگزاری دهمین کارگاه آندوسکوپی و دومین بازآموزی مدون بینی و سینوس در بیمارستان امیر اعلم

7 11 1393

دهمین کارگاه آندوسکوپی و دومین بازآموزی مدون بینی و سینوس توسط مرکز تحقیقات گوش و حلق و بینی و گروه گوش گلو بینی و جراحی سر و گردن دانشگاه علوم پزشکی تهران  برگزار می شود   دهمین کارگاه آندوسکوپی و دومین بازآموزی مدون بینی و سینوس توسط مرکز تحقیقات گوش و حلق و بینی در تاریخ 6 الی 8 اسفند 93 در بیمارستان امیراعلم برگزار می شود.   هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی متخصصین و رزیدنت های گوش و حلق و بینی با اصول جراحی آندوسکوپی سینونازال از پایه تا پیشرفته می باشد. این کارگاه بصورت جراحی زنده با حضور کلیه اساتید راینولوژی دپارتمان گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود و در حین برگزاری آن، بازآموزی سینوس نیز ارائه می شود. کلیه متخصصین و رزیدنتهای گوش و حلق و بینی که علاقمند به شرکت در این کارگاه می باشند می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 66703037 تماس حاصل نمایند.

منبع:گروه گوش و حلق و بینی دانشکده پزشکی

سوال