مشخصات کنگره

امتیاز   10 امتیازمدون و 12 امتیاز کنگره
  تاریخ شروع   ۱۲ اسفند ۱۳۸۸
  تاریخ پایان   ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
  بسیار خوشحال هستیم که امسال هم با یاری خداوند بزرگ و با همدلی مسئولین هجدهمین کنگره ی سالانه ی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران با پنجمین کنگره سالیانه ی انجمن تروماتولوژی ارتوپدی ایران با هم برگزار می شوند. از آن جا که در همه پرسی سال گذشته نحوه ی برگزاری همایش مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفته بود امسال هم برگزاری آن مانندسال گذشته خواهد بود. با توجه به تدابیری که توسط همکاران محترم مجری برنامه انجام گرفته است امیدواریم در حل مشکلات پیش آمده در سال گذشته موفق باشیم.
در خاتمه چون کمیته علمی همایش جهت بررسی مقالات فرستاده شده نیاز به زمان دارد خواهشمند است در صورتی که تمایل به ارسال مقالات دارید تا تاریخ تعیین شده اقدام فرمایید. به امید دیدار همکاران محترم در این همایش
دکتر بهادر اعلمی هرندی دکتر محسن توکلی

آدرس دبیرخانه:
شهرک غرب- تقاطع بلوار فرحزادی و شهید دادمان- بیمارستان آتیه - طبقه هفتم -دبیرخانه انجمن ارتوپدی و تروماتولوژی ایران
تلفکس:88367182
www.pota.ir