مشخصات کنگره

امتیاز   5
  تاریخ شروع   ۲ دی ۱۳۹۵
  تاریخ پایان   ۲ دی ۱۳۹۵

برگزاري كنفرانس علمي « قوانين و حقوق حرفه اي جامعه پزشكي»

به همت گروه پزشكي قانوني و با همكاري بيمارستان روزبه كنفرانس علمي« قوانين و حقوق حرفه اي جامعه پزشكي» روز 5 شنبه دوم دي ماه برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي، اين كنفرانس علمي يكروزه در راستاي ضرورت آگاهي جامعه پزشكي از قوانين و حقوق حرفه اي خويش به همت گروه پزشكي قانوني دانشگاه علوم پزشكي تهران و همكاري بيمارستان روزبه همراه با حداكثر امتياز بازآموزي برگزار مي گردد.

ملاحظات قانوني در اخذ رضايت آگاهانه در درمان بيمار، اخذ رضايت در درمان بيماران محجور و عقب افتاده ذهني، كودكان ، مادر باردار، استثنائات اخذ رضايت، انواع مسئوليت پزشك، قصور پزشكي و نحوه رسيدگي به شكايات قصور پزشكي، مجازات هاي قصور پزشكي ، بيمه مسئوليت حرفه اي ، رازپوشي حرفه اي، افشاي خطاي پزشكي، سقط جنين درماني، انديكاسيون هاي بستن لوله هاي رحمي و موادي از قانون مجازات اسلامي از محورهاي برگزاري اين كنفرانس است.

گفتني است اين كنفرانس با هزينه ثبت نام رايگان و حداكثر امتياز بازآموزي براي تخصصين روانپزشكي، پزشكي قانوني، اعصاب و روان كودكان، پزشكي خانواده، پزشكان عمومي، پرستاري، روانشناسي، مددكاري اجتماعي روز پنج شنبه دوم دي در سالن اجتماعات بيمارستان روزبه برگزار مي شود.

لازم به ذكر است دكتر اردشير شيخ آزادي، دكتر سيدحميدرضا نقوي، دكتر ميترا اخلاقي، دكتر فريناز موسوي، دكتر مريم رضايي از اعضاي كميته علمي اين كنفرانس هستند.

برنامه تفضیلی کنفرانس یک روزه قوانین و حقوق حرفه ای جامعه پزشکی