مشخصات کنگره

عنوان کنگره   سمپوزیوم یک روزه پوست ،ترمیم ،سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
  گروه
  دبير کنگره
  محل برگزاری   سالن همایشهای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز
  امتیاز
  تاریخ شروع   ۱۵ مهر ۱۳۹۵
  تاریخ پایان   ۱۵ مهر ۱۳۹۵
  روابط عمومی ستاد سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برگزاری سمپوزیوم یک روزه در این حوزه خبر داد.
دکتر نیلفروش زاده ریاست کارگروه پوست، ترمیم، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ضمن تشریح اهمیت روز افزون و چشم انداز پر رونق پزشکی بازساختی در حوزه علوم پزشکی ، گفت ، سمپوزیوم یک روزه پوست، ترمیم، سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با حمایت ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در روز پنجشنبه 15 مهر ماه از ساعت 8 تا 16 در سالن همایشهای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز برگزار میگردد.
وی هدف از برگزاری این سمپوزیوم را اشنایی و همگرایی اساتید ، پژوهشگران و دانشجویان رشته های تخصصی مختلف همچون پوست ، جراحی پلاستیک ، جراحی گوش و حلق و بینی ، جراحان فک و صورت و سایر رشته های علوم پایه اعم از بیولوژی ، بیو مواد ، مهندسی پزشکی ، مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی با حوزه مذکور دانست و گفت در این سمپوزیوم آخرین کارآزمایی های بالینی این حوزه توسط برترین محققان کشور ارائه خواهد شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود در این سمپوزیوم سخنرانی های متنوعی در زمینه های تجاری سازی ، تبدیل ایده به محصول ، اخرین وضعیت بازار پوست و سلولهای بنیادی ، تجارب موفق در زمینه تجاری سازی ایده ها و اخرین متدهای مهندسی بافت در حوزه پوست و ترمیم ارائه خواهد شد.
گفتنی است ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری بالغ بر 30 کارگروه تخصصی داشته که با مشارکت بالغ بر 800 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور فعالیت نموده و با برگزاری سمپوزیومهای یک روزه اخرین یافته های علمی هر حوزه را ارائه مینمایند.
علاقمندان جهت ثبت نام در این سمپوزیوم میتوانند اینجا را کلیک کرده و با ارسال فرم ثبت نام در این نشست علمی شرکت نمایند.

محورهای سمپوزیوم
1. تازه های سلولهای بنیادی و مهندسی بافت در حوزه پوست و ترمیم
2. کارآزمایی های بالینی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در حوزه پوست و ترمیم
3. توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در حوزه پوست و ترمیم