مشخصات کنگره

تاریخ پایان   ۲۴ مهر ۱۳۹۳

برگزاری سمینار سراسری یک روزه ادغام در آموزش علوم پزشکی

1.jpg

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تهران، سمینار سراسری ادغام در آموزش علوم پزشکی روز 24مهرماه در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط این مرکز با همکاری دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی برگزار می گردد.

در این سمینار ابعاد گوناگون موضوع ادغام شامل  مباني و مفاهيم نظري ادغام، انواع ادغام، مدلهاي ادغام، نردبان ادغام، تجربيات كشوري، ارزيابي دانشجويان در برنامه ادغام يافته، اثربخشي برنامه هاي ادغام يافته است که مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

دکتر محمد جلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران ریاست این سمینار را برعهده دارد و دبیر علمی آن دکتر عظیم میرزازاده و دبیر اجرایی آن  دکتر هومن شهسواری است.

این سمینار سراسری دارای چهار امتیاز بازآموزی برای کلیه اعضای هیات علمی است و به کلیه شرکت کنندگان که شامل امتیاز بازآموزی نیستند گواهی شرکت در دوره ارائه خواهد شد.

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تهران از کلیه اساتید و دانشجویان همه رشته های علوم پزشکی که علاقمند به حوزه آموزش علوم پزشکی می باشند برای شرکت در این سمینار دعوت می نماید.

كليه مخاطبين و علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به وب سايت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تهران به آدرس http://edc.tums.ac.ir مراجعه نمايند.